produk urang

Sadaya produk tina Future Metal disadiakeun luyu jeung Amérika ASTM / ASME, DIN Jerman, JIS Jepang, GB Cina jeung standar lianna.
  • Seamless Carbon Steel Pipe and Tube

    Pipa Baja Karbon Seamless sareng Tube

    Pipa baja seamless karbon mangrupakeun jenis baja strip.Pipa baja sareng kerung cross-bagian, sajumlah ageung pipa anu dianggo pikeun ngangkut cairan, sapertos transportasi minyak, gas alam, gas, cai sareng sababaraha bahan padet sapertos pipa.Baja sareng baja buleud sareng baja padet sanésna dibandingkeun sareng ...
  • Hot Rolled Carbon Seamless Fluid Pipe ST37 ST52 1020 1045 A106B

    Panas Gulung Karbon Seamless Cairan Pipa ST37 ST52...

    spésifikasi produk Out diaméterna 1/8 inci- 48inch Tembok Kandel 1.25 mm-50 mm Panjang 3.0m-18m Surface perlakuan dipping minyak, cet nyemprot, passivation, phosphating, shot blasting, jsb Pangiriman status annealed, normalisasi jeung kaayaan perlakuan panas séjén.Standar GB / ...
  • Galvanized round pipe welded pipe

    Galvanized pipe buleud dilas pipe

    Pipa baja Galvanized dibagi jadi dua jenis: panas-dip galvanizing jeung elektro-galvanizing.Lapisan galvanizing panas-dip kandel, biaya elektro-galvanizing rendah, sareng permukaanna henteu rata.Oksigén-niupan dilas pipe: dipaké pikeun baja-nyieun pipa oksigén-niupan, umumna sma ...
  • Galvanized square tube & rectangular tube

    tabung pasagi Galvanized & tabung rectangular

    1. The allowable simpangan tina ketebalan témbok tina tube rectangular galvanized teu kudu ngaleuwihan tambah atawa dikurangan 10% tina ketebalan témbok nominal nalika ketebalan témbok téh kirang ti 10mm, sarta nalika ketebalan témbok téh leuwih gede ti 10mm, éta tambah atawa dikurangan 8% tina ketebalan témbok.Iwal pikeun ...
  • 304L 310s 316 Mirror polished stainless steel pipe sanitary piping with high quality and low price

    304L 310s 316 Eunteung digosok stainless steel p ...

    Spésifikasi Kelas baja 200 séri, 300 séri, 400 séri Standar ASTM A213, A312, ASTM A269, ASTM A778, ASTM A789, DIN 17456, DIN17457, DIN 17459, JIS G3459, JIS G3463, EN3031, EN903, EN903, 6GB341, 6GB341, EN90341, EN90341, 6GB343L, EN903, 6GB343L ,309S,310S,316,316Ti,317,317L,321,347,347H,304N,316L, 316N,201,202 Su...
  • 304 Stainless Steel Rod Round Bar

    304 Stainless Steel Rod Babak Bar

    304 stainless steel buleud lemes nujul kana beungeut lemes, nu diolah ku pagawean rolling, peeling atawa gambar tiis polishing;Hal ieu mindeng dipaké dina rupa-rupa kimiawi, kadaharan, tékstil jeung alat-alat mékanis séjén sarta tujuan hiasan tangtu.Nu disebut 304 stainless steel ro hideung ...
  • Cold rolled stainless steel coil

    Tiis digulung coil stainless steel

    Dipaké pikeun 304 stainless steel mangrupakeun stainless steel dahareun-grade diakuan nasional pikeun proyék-proyék konstruksi, hiasan, panerapan imah, utensils dapur, industri pangan kimiawi, ubar, industri serat, suku cadang mobil, jsb komposisi kimia (%) Ni Cr C Si Bungbulang. PS 8.00~10.5 1...
  • Precision stainless steel seamless steel tube

    Precision stainless steel pipah baja seamless

    Fitur produk Precision High, euweuh motong, precision nepi ka ± 0.03mm, beungeut lemes, roughness luhur 8;témbok tube ipis jeung seragam, résistansi korosi, résistansi suhu luhur, résistansi tekanan tinggi.The variétas husus anu 1.Stainless steel ultra-ipis-walled seamless st ...
  • Perforated Metal Roofing Sheet PPGI/PPGL Coil China Manufacturer

    Perforated Metal Roofing Lambaran PPGI / PPGL Coil C ...

    PPGI nyaeta pre-dicét baja galvanized, ogé katelah baja pre-coated, warna coated baja jsb Ngagunakeun Hot dip Galvanized Steel Coil salaku substrat, PPGI dijieun ku mimiti ngaliwatan pretreatment permukaan, teras palapis hiji atawa leuwih lapisan. palapis cair ku roll palapis, sarta tungtungna bakin ...
  • plastic coated steel pipe for fire protection Water supply and drainage

    pipe baja coated palastik pikeun panyalindungan seuneu W ...

    bubuka ringkes pipe baja palapis-palastik pikeun suplai cai sarta drainase Jeung ngembangkeun industri kimia, syarat kinerja luhur geus nempatkeun maju pikeun pipelines kimiawi.Anticorrosive palastik coated pipa baja pinuh bisa minuhan angkutan média cairan ...
  • U Shapes Cold Rolled  Steel Channel bar C Section Iron

    U Wangun Tiis Rolled Steel Channel bar C Secti ...

    Perkenalan Produk saluran baja ASTM A36 nyaéta panas-digulung, bagian baja karbon low mibanda sipat alus kaasup las, machinability na ductility.Saluran struktural A36 gaduh dua jinis ukuran: UPN & UPE - flanges tapered sareng flanges paralel masing-masing.Lamun teu bisa...
  • Galvanized color corrugated sheet

    Lambaran corrugated warna Galvanized

    Bubuka Kusabab palapis nu bisa boga rupa-rupa kelir béda, éta adat nyauran pelat baja coated plat baja coated warna.Sarta alatan palapis nu dilumangsungkeun saméméh pelat baja kabentuk, mangka disebut pre-coated plat baja di nagara deungeun.Dilapis warna...

SAHA URANG

  • about-img

Perusahaan ageung ngahijikeun produksi sareng penjualan.

Shandong Future Metal Manufacturing Co., Ltd. nyaéta perusahaan skala ageung ngahijikeun produksi sareng penjualan baja karbon, baja tahan karat, bahan galvanis, aluminium sareng produk logam sanés.Merk.Geus kabentuk 4 produksi jeung jualan basa di Liaocheng, Wuxi, Tianjin, sarta Jinan, sarta cooperated kalawan 4 pabrik pipe baja boga leuwih ti 100 garis produksi, 4 laboratorium diakuan nasional ...

Disadiakeun ku Future Metal

Produk-produk kualitas luhur anu disayogikeun ku logam ka hareup parantos seueur dianggo dina widang anu luhur, disampurnakeun sareng canggih.

Bérita paling énggal

Fokus kana fakta sareng ngartos kamajuan panganyarna perusahaan
  • Klasifikasi lambar baja coated warna

    Dina konstruksi wangunan atawa renovasi badag skala, panels coated warna bisa dipaké, jadi naon panel coated warna?Alesan utama naha panels warna-coated loba dipaké dina kahirupan urang téh yén panels warna-coated mibanda daya tahan korosi alus, gampang pikeun ngolah jeung reformasi, sarta torek ti ...
  • Water supply engineering, petrochemical industry, chemical industry, power industry, agricultural irrigation, urban construction — various uses of welded pipes

    Téknik suplai cai, pétrokimia i ...

    Dibagi kana kategori di handap ieu: dibagi kana pipa dilas umum, pipa dilas galvanized, pipa dilas oksigén-niupan, casings kawat, pipa dilas métrik, pipa roller, pipa pompa sumur jero, pipa otomotif, pipa trafo, las listrik pipa témbok ipis, khusus dilas listrik...
  • Classification of welded steel pipes

    Klasifikasi pipa baja dilas

    1. pipa baja dilas pikeun transportasi cairan (GB / T3092-1993) disebut oge umum pipe dilas, ilahar disebut clarinet.Hal ieu dipaké pikeun ngangkut cai, gas, hawa, minyak jeung uap pemanasan, jsb pipa baja dilas pikeun cairan tekanan handap sarta kagunaan séjén.Dijieunna tina baja Q195A, Q215A, Q235A.Wa...