produk urang

Sadaya produk tina Future Metal disadiakeun luyu jeung Amérika ASTM / ASME, DIN Jerman, JIS Jepang, GB Cina jeung standar lianna.

SAHA URANG

  • about-img

Perusahaan ageung ngahijikeun produksi sareng penjualan.

Shandong Future Metal Manufacturing Co., Ltd. nyaéta perusahaan skala ageung ngahijikeun produksi sareng penjualan baja karbon, baja tahan karat, bahan galvanis, aluminium sareng produk logam sanés.Merk.Geus kabentuk 4 produksi jeung jualan basa di Liaocheng, Wuxi, Tianjin, sarta Jinan, sarta cooperated kalawan 4 pabrik pipe baja boga leuwih ti 100 garis produksi, 4 laboratorium diakuan nasional ...

Disadiakeun ku Future Metal

Produk-produk kualitas luhur anu disayogikeun ku logam ka hareup parantos seueur dianggo dina widang anu luhur, disampurnakeun sareng canggih.

Bérita paling énggal

Fokus kana fakta sareng ngartos kamajuan panganyarna perusahaan
  • What is the difference between seamless steel tube and welded steel pipe?

    Naon bedana s mulus...

    Pipa baja bisa digolongkeun dumasar kana prosés rolling, naha aya seams atanapi henteu, sarta bentuk bagian.Numutkeun klasifikasi prosés rolling, pipa baja bisa dibagi kana pipa baja panas-digulung sarta pipa baja tiis-digulung;nurutkeun naha pipa baja ...
  • Characteristics and technology of seamless steel pipe

    Ciri sareng téknologi seamles...

    Pipa baja seamless anu perforated tina sakabeh baja buleud, sarta pipa baja tanpa welds dina beungeut cai disebut pipa baja seamless.Nurutkeun kana métode produksi, pipa baja seamless bisa dibagi kana panas-digulung pipa baja seamless, tiis-digulung pipa baja seamless, tiis-digambar kelim ...
  • Classification of welded steel pipes

    Klasifikasi pipa baja dilas

    1. pipa baja dilas pikeun transportasi cairan (GB / T3092-1993) disebut oge umum pipe dilas, ilahar disebut clarinet.Hal ieu dipaké pikeun ngangkut cai, gas, hawa, minyak jeung uap pemanasan, jsb pipa baja dilas pikeun cairan tekanan handap sarta kagunaan séjén.Dijieunna tina baja Q195A, Q215A, Q235A.The w...