Pipa garis API 5L pikeun pipa minyak sareng gas

Katerangan pondok:

Pipa garis pipa utamana dipaké pikeun pipelines nu ngangkut minyak jeung gas alam.Ieu utamana dipaké dina minyak, gas alam, kimia, alat-alat listrik jeung industri lianna.Future Metal salaku produsén tube baja karbon profésional, boga pabrik sorangan, boga angka nu gede ngarupakeun pipa seamless di stock, jeung pabrik harga jualan langsung, nyimpen anjeun malah leuwih waragad, ngahubungan kami pikeun meunangkeun paling potongan harga!


Rincian produk

Tag produk

Pipa gas tiasa dibagi kana tilu jinis: pipa ngumpul gas, pipa gas, sareng pipa distribusi gas dumasar kana kagunaanana.

①Gas gathering pipeline: jalur pipa ti wellhead lapangan gas ngaliwatan stasiun gathering ka pabrik perlakuan gas atawa stasiun compressor gas dimimitian, nu utamana dipaké pikeun ngumpulkeun gas alam untreated sasari tina stratum.Kusabab tekanan tinggi tina sumur gas, tekanan tina pipa gas gathering umumna di luhur 100 kgf / cm2, sarta diaméter pipe nyaeta 50 mun 150 mm.

②Gas pipelines: pipelines ti pabrik ngolah gas atawa ngamimitian stasiun compressor gas tina sumber gas ka puseur distribusi gas, pamaké badag atawa gudang gas di kota utama, kitu ogé pipelines nu saling komunikasi antara sumber gas.Saatos ngolah, pipa saluyu sareng transportasi pipa.Gas alam standar kualitas (tingali téknologi transmisi gas pipa) mangrupikeun bagian utama sadaya sistem pangiriman gas.Diaméter pipa gas langkung ageung tibatan pipa ngumpul gas sareng pipa distribusi gas.Pipa gas panggedéna diaméterna 1420 mm.Gas alam diangkut dina tekenan ti stasiun compressor titik awal jeung stasiun compressor sapanjang jalur.Tekanan transmisi gas nyaéta 70-80 kgf / cm2, sareng total panjang pipa tiasa ngahontal rébuan kilométer.

③ Pipa distribusi Gas: pipa ti régulasi tekanan kota sareng stasiun pangukuran ka garis cabang pangguna gaduh tekanan rendah, sababaraha cabang, jaringan pipa padet, sareng diameter pipa leutik.Salian sajumlah ageung pipa baja, pipa distribusi gas tekanan rendah ogé tiasa didamel tina pipa plastik atanapi bahan sanés..

X-60 baja low-alloy (wates kakuatan 42 kgf / cm2) loba dipaké pikeun pipa, sarta bahan-kakuatan luhur kayaning X-65 jeung X-70 geus mimiti dipaké.Pikeun ngirangan résistansi gesekan dina pipa, pipa baja énggal langkung ti 426 mm umumna dilapis ku palapis internal.

Gas tina sipat fisik anu béda-béda diangkut sacara berurutan dina pipa anu sami, sareng tés angkutan pipa gas sareng cair dina -70 ° C sareng tekanan tinggi 77 kgf / cm2.Sistem transportasi pipa gas alam diwangun ku dua bagian: stasiun transmisi gas pipa sareng sistem jalur.Sistem garis ngawengku pipelines, kamar klep sapanjang jalur, wangunan pameuntasan (tingali proyék pameuntasan pipa jeung proyék pameuntasan pipa), stasiun panyalindungan cathodic (tingali pipa anticorrosion), sistem komunikasi pipa, dispatching sarta sistem monitoring otomatis (tingali ngawaskeun pipa), jsb .

Pipa baja mangrupikeun bahan utama pipa.Pipa baja transmisi gas alam mangrupikeun produk metalurgi khusus anu dibentuk ku ngolah jero piring (sabuk).Kusabab bédana téknologi prosés, organisasi pipa baja gaduh bédana anu tangtu dina pipa baja anu diproduksi ku sababaraha pabrik.Kalawan ngembangkeun sinambung panalungtikan pipa baja, Kanada jeung nagara séjén geus diteundeun bagian test of X100 na X120 pipa baja.Dina proyék jalur pipa Jining di Cina, baja pipa kelas X80 dipaké pikeun bagian uji 7.71km pikeun kahiji kalina.Pipa Gas Kulon-Wétan 4,843km-lila tina garis kalapa kadua baris ngagunakeun baja pipa baja kelas X80 kalayan diaméter 1219mm, anu ningkatkeun tekanan pangiriman gas ka 12Mpa.Sacara umum, baja X80 mangrupikeun struktur dua fase ferrite sareng bainit, baja pipa X100 mangrupikeun struktur bainit, sareng baja pipa X120 nyaéta bainit karbon ultra-rendah sareng martensit.

Pikeun pipelines gas alam, kakuatan, kateguhan jeung weldability mangrupakeun tilu indikator kadali kualitas paling dasar [6].

spésifikasi produk

Diaméterna kaluar 1/4 inci-36 inci
Ketebalan Tembok 1,25 mm-50 mm
Panjangna 3,0m-18m
Perlakuan permukaan minyak dipping, shot blasting, lukisan, jsb.
Pangiriman status annealed, dinormalisasi, dinormalisasi + tempered jeung kaayaan perlakuan panas séjén

Standar

API Spésifikasi 5L- Standar Amérika

GB / T9711-1999- Standar Nasional

Pintonan produk

300-1
300-2
300-3

Produsén Steel pipe Produsén harga borongan

pabrik urang boga leuwih ti30 taun produksi jeung ékspor pangalaman, ékspor ka leuwih ti 50 nagara jeung wewengkon, kayaning Amérika Serikat, Kanada, Brazil, Chili, Walanda, Tunisia, Kénya, Turki, Uni Émirat Arab, Vietnam jeung nagara séjén.Kalawan nilai kapasitas produksi tetep unggal bulan, éta bisa minuhan pesenan produksi badag skala konsumén.Ayeuna aya ratusan palanggan sareng pesenan taunan skala ageung. Upami anjeun hoyong mésér pipa baja karbon rendah, pipa baja karbon tinggi, pipa segi empat, pipa persegi panjang baja karton, tabung pasagi, pipa baja alloy, pipa baja seamless, pipa baja seamless, gulungan baja, lembaran baja, pipa baja presisi, sareng produk baja séjén, ngahubungan kami pikeun nyadiakeun Anjeun layanan paling profésional, ngahemat waktos anjeun sarta ongkos!

Pabrik urang ogé tulus ngondang agén régional di sagala rupa nagara.Aya leuwih ti 60 pelat baja ekslusif, coil baja jeung agén pipe baja. Upami anjeun perusahaan dagang asing sareng milarian panyalur luhur pelat baja, pipa baja sareng gulungan baja di Cina, mangga ngahubungi kami.Pikeun nyayogikeun anjeun produk anu paling profésional sareng kualitas luhur di Cina pikeun ngajantenkeun bisnis anjeun langkung saé sareng langkung saé!

pabrik urang boga palinggaris produksi produk baja lengkepjeungprosés nguji produk strictest pikeun mastikeun 100% laju lulus produk;pangseueurnasistem pangiriman logistik lengkep, kalawan angkutan barang forwarder sorangan,ngahemat anjeun langkung biaya transportasi sareng ngajamin 100% barang.bungkusan sampurna jeung datangna. Lamun Anjeun keur pilari lambar baja kualitas pangalusna, coil baja, produsén pipe baja di Cina, sarta hayang ngahemat deui angkutan barang logistik, mangga ngahubungan kami, tim jualan multibasa profésional kami sarta tim transportasi logistik bakal nyadiakeun Anjeun sareng layanan produk Steel pangalusna. pikeun mastikeun anjeun nampi produk dijamin 100% kualitas!

   Meunangkeun cutatan pangalusna pikeun tabung baja: Anjeun bisa ngirim kami sarat husus Anjeun tur tim jualan multibasa kami bakal nyadiakeun Anjeun sareng cutatan pangalusna!Hayu kerjasama urang mimitian ti pesenan ieu sareng ngajantenkeun bisnis anjeun langkung makmur!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

  • Heat exchanger condenser tube

    Panas exchanger condenser tube

  • square hollow box section structural steel pipes

    bagian kotak kerung pasagi pipa baja struktural

  • Large diameter heavy wall seamless steel tube

    Diaméter badag témbok beurat tube baja seamless

  • Hot Rolled Carbon Seamless Fluid Pipe ST37 ST52 1020 1045 A106B

    Panas Gulung Karbon Seamless Cairan Pipa ST37 ST52...

  • Precision alloy steel pipe

    Pipa baja alloy precision

  • rectangular steel hollow box section pipe/RHS pipe

    rectangular steel kerung kotak bagian pipe / RHS pipe