Tiis digulung coil stainless steel

Katerangan pondok:

rentang ukuran sadia:ketebalan T = 0.3-3.0mm, rubak W = 1000-1500mm, panjang L = 1000cm

Standar eksekutif:JIS G4305-1999

ciri:stainless steel Austenitic boga résistansi korosi alus, résistansi panas, sipat mékanis alus teuing, sarta non-magnét.


Rincian produk

Tag produk

Dipaké pikeun

304 stainless steel mangrupakeun kadaharan-grade stainless steel dipikawanoh nasional pikeun proyék-proyék konstruksi, hiasan, panerapan imah, utensils dapur, industri pangan kimiawi, ubar, industri serat, suku cadang mobil, jsb.

Komposisi kimia (%)

Ni Cr C Si Bungbulang P S
8.00-10.5 17.5~19.5 ≤0.07 ≤1.0 ≤2.0 ≤0,045 ≤0,030

spésifikasi produk

BeungeutGrade

Dharti

Maké

No.1

Saatos rolling panas, perlakuan panas, pickling atawa perlakuan sarimbag diterapkeun.

Tangki kimia sareng pipa.

No.2D

Saatos rolling panas, perlakuan panas, pickling atawa perlakuan sarimbag séjén dilaksanakeun.Salaku tambahan, éta ogé kalebet panggunaan gulungan perawatan permukaan kusam pikeun kerja tiis ahir lampu.

Penukar panas, pipa solokan.

No.2B

Saatos rolling panas, perlakuan panas, pickling atawa perlakuan sarimbag séjén anu dilumangsungkeun, lajeng permukaan dipaké pikeun rolling tiis dipaké salaku hiji gelar luyu ngeunaan kacaangan.

Alat-alat médis, industri pangan, bahan konstruksi, utensils dapur.

BA

Saatos rolling tiis, perlakuan panas permukaan dilaksanakeun.

Dining jeung parabot dapur, pakakas listrik, hiasan wangunan.

No.8

Paké 600 # Rotary kabayang polishing pikeun grinding.

Reflektor, pikeun hiasan.

HL

Diprosés ku bahan abrasive of granularity luyu nyieun beungeut kalawan belang abrasive.

Hiasan wangunan.

Pintonan produk

Cold-rolled-stainless-steel-coil-(1)
Cold-rolled-stainless-steel-coil-(4)
Cold-rolled-stainless-steel-coil-(2)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

  • SUS304 hot rolled stainless steel coil

    SUS304 panas digulung coil stainless steel