Warta

  • What is the difference between seamless steel tube and welded steel pipe?

    Naon nya éta selisih tube baja seamless sarta pipa baja dilas?

    Pipa baja bisa digolongkeun dumasar kana prosés rolling, naha aya seams atanapi henteu, sarta bentuk bagian.Numutkeun klasifikasi prosés rolling, pipa baja bisa dibagi kana pipa baja panas-digulung sarta pipa baja tiis-digulung;nurutkeun naha pipa baja ...
    Maca deui
  • Characteristics and technology of seamless steel pipe

    Karakteristik sareng téknologi pipa baja seamless

    Pipa baja seamless anu perforated tina sakabeh baja buleud, sarta pipa baja tanpa welds dina beungeut cai disebut pipa baja seamless.Nurutkeun kana métode produksi, pipa baja seamless bisa dibagi kana panas-digulung pipa baja seamless, tiis-digulung pipa baja seamless, tiis-digambar kelim ...
    Maca deui
  • Classification of welded steel pipes

    Klasifikasi pipa baja dilas

    1. pipa baja dilas pikeun transportasi cairan (GB / T3092-1993) disebut oge umum pipe dilas, ilahar disebut clarinet.Hal ieu dipaké pikeun ngangkut cai, gas, hawa, minyak jeung uap pemanasan, jsb pipa baja dilas pikeun cairan tekanan handap sarta kagunaan séjén.Dijieunna tina Q195A, ...
    Maca deui
  • Hot selling warna coated lambar diékspor ka Amérika Kidul

    Warna coated lambar mangrupakeun produk dijieunna tina lambar baja tiis-digulung sarta lambaran baja galvanized salaku bahan dasar, sanggeus pretreatment permukaan (degreasing, beberesih, perlakuan konversi kimiawi), palapis kontinyu (metode rolling), baking, sarta cooling.Prosés produksi utama biasa ...
    Maca deui
  • Klasifikasi lambar baja coated warna

    Dina konstruksi wangunan atawa renovasi badag skala, panels coated warna bisa dipaké, jadi naon panel coated warna?Alesan utama naha panels warna-coated loba dipaké dina kahirupan urang téh yén panels warna-coated boga résistansi korosi alus, gampang pikeun ngolah jeung ulang ...
    Maca deui
  • Water supply engineering, petrochemical industry, chemical industry, power industry, agricultural irrigation, urban construction — various uses of welded pipes

    Téknik suplai cai, industri pétrokimia, industri kimia, industri kakuatan, irigasi tatanén, konstruksi urban - sagala rupa kagunaan pipa dilas

    Dibagi kana kategori handap: dibagi kana pipa dilas umum, pipa dilas galvanized, pipa dilas oksigén-niupan, casings kawat, pipa dilas métrik, pipa roller, pipa sumur pompa jero, pipa otomotif, pipa trafo, las listrik pipa témbok ipis. ..
    Maca deui
  • Classification of Stainless Steel

    Klasifikasi Stainless Steel

    Stainless steel bisa dibagi kana austenitic stainless steel, ferritic stainless steel, martensitic stainless steel sarta duplex stainless steel nurutkeun struktur metallographic na.(1) stainless steel Austenitic Struktur suhu kamar tina stainle austenitic ...
    Maca deui
  • Classification of seamless steel pipes

    Klasifikasi pipa baja seamless

    1. pipa baja Seamless pikeun boilers-tekanan tinggi (GB5310-1995) mangrupakeun pipa baja seamless tina baja karbon, baja alloy na stainless steel panas-tahan dipaké pikeun beungeut pemanasan tina boilers cai-tube kalawan tekanan tinggi na luhur.2. pipa baja Seamless pikeun tran cairan ...
    Maca deui