EN10305-4 E235 E355 Tiis digambar tabung precision mulus

Katerangan pondok:

Aplikasi:

Mobil shock absorber silinder
Tabung panutup lebu
Tabung reservoir gas refrigerasi
Motor cangkang luar
Garpu hareup motor
Aci setir mobil
Reservoir shock absorber mobil
aplikasi precision séjén


Rincian produk

Tag produk

DIN2391 ST37.4, ST52.4 caang annealed tur caang normal seamless tiis digambar tube baja

EN10305-1 E235 E355 caang annealed tur caang normalized seamless tiis digambar tabung baja precision las Babak Precision Steel Tubing Pikeun Sistem Distribusi hidrolik / bunderan.

Tiis rengse caang annealed tube baja seamless

Caang caang precision tiis digulung tube baja Prosés: Tiis digambar, Tiis digulung, Precision digulung.

Finish: Annealed & pickled, annealing caang, Mechanical digosok & Electric digosok.

Ends: Beveled atanapi polos tungtung, cut pasagi, burr bébas, Cap Plastik di duanana tungtung

Precision Tube

Tiis draw spésifikasi pipa precision seamless:

KELAS 15Kr 5115 SCR415 15Cr3
20Cr 5120 SCR420H 20Cr4
30Cr 5130 SCR430 28Cr4
35Cr 5132 SCR430H 34Cr4
40Cr 5140 SCR440 41Cr4
12CrMo A-387CR A-387CR 13CrMo44
15CrMo 41.494.18 4125 16CrMo44
20CrMo 4125 4130 20CrMo44
25CrMo 4130 SCR420H 25CrMo4
30CrMo SCR420H 4140 34CrMo4
35CrMo 4140 4140 42CrMo4
42CrMo A-387CR

 

Bahan
ASTM A53,A283,A106-A,A179-C,A214-C,A192,A226,A315,A106-B,A178,A210
GB Q195, Q235, Q275, 10 #, 15 # 20 #, 20G
JIS STPG38,STS38,STB,30,STS42,STB42STB35
DIN ST33,ST37,ST35.8,ST42,ST45-8,ST52

 

Diménsi 8-380 mm ; (1/2 inci ~ 16 inci)
Panjangna 2000-18000mm, atawa sakumaha diperlukeun
Standar ASTM, AISI, JIS, GB, DIN, EN
Perlakuan permukaan Caang
Toleransi + / -0,005 # + / 0,005
Téhnik Tiis Digambar, Tiis Rolled, Caang Anneal grinding jsb
perlakuan panas Anil;Dipareuman;Dibeubeutkeun
Sertifikasi ISO, SGS, BV, Sertipikat Mill
Pamariksaan Kalayan Komposisi Kimia sareng Analisis Sipat Mékanis; Pamariksaan Dimensi sareng Visual, ogé Kalayan Pamariksaan Nondestructive
istilah harga FOB, CRF, CIF, EXW sadayana ditarima
Rincian pangiriman inventory Ngeunaan 3-5; custom-dijieun 15-20; Numutkeun kuantitas urutan urang.
Loading port sagala palabuhan di Cina
Bungkusan packing standar ékspor (jero: kertas bukti cai, luar: baja ditutupan ku strips na pallets) Bentuk Sagi genep kebat, Ditutupan Ku Tarpaulin, Wadah Atawa Bulk
Sarat pamayaran T/T, L/C dina tetempoan, West Union, D/P, D/A, Paypal

Precision tube

Naha milih pipa baja profésional kami?

Carbon Steel Precision Tube

Salaku pipa / tube baja ngarah (pipa precision, tube baja karbon, pipe stainless steel, pipe seamless, pipe dilas, tube precision, jsb) produsén di Cina, urang boga garis produksi lengkep jeung kapasitas suplai stabil.Milih kami bakal ngamungkinkeun anjeun ngahémat waktos sareng biaya sareng kéngingkeun kauntungan anu maksimal!

Upami anjeun kabetot dina produk kami, kami tiasa ngirim conto gratis ka anjeun, sareng kami ogé tiasa nampi tés lembaga uji pihak katilu.Urang nengetan reliabiliti kualitas produk jeung kaaslian hasil tés jeung nempatkeun kapentingan customer kahiji, ku kituna nyieun pikaresepeun tur win-win purchasing jeung dagang pangalaman pikeun konsumén!

Advantages of Future Metal

Panyadia Pipa Baja Profesional Di Cina:

pabrik urang boga30 taun produksi jeung ékspor pangalaman, ékspor ka leuwih ti 50 nagara jeung wewengkon, kayaning Amérika Serikat, Kanada, Brazil, Chili, Walanda, Tunisia, Kénya, Turki, Uni Émirat Arab, Vietnam jeung nagara séjén.Kalawan nilai kapasitas produksi tetep unggal bulan, éta bisa minuhan pesenan produksi badag skala konsumén.Ayeuna aya ratusan palanggan sareng pesenan taunan skala ageung. Upami Anjeun keur néangan pikeun pelat baja, coils baja, pipa baja jeung produk baja séjén, ngahubungan kami pikeun nyadiakeun Anjeun sareng The layanan paling profésional, ngahemat waktos anjeun sarta ongkos!

Pabrik urang ogé tulus ngondang agén régional di sagala rupa nagara.Aya leuwih ti 60 pelat baja ekslusif, coil baja jeung agén pipe baja. Upami anjeun perusahaan dagang asing sareng milarian panyalur luhur pelat baja, pipa baja sareng gulungan baja di Cina, mangga ngahubungi kami.Pikeun nyayogikeun anjeun produk anu paling profésional sareng kualitas luhur di Cina pikeun ngajantenkeun bisnis anjeun langkung saé sareng langkung saé!

pabrik urang boga palinggaris produksi produk baja lengkepjeungprosés nguji produk strictest pikeun mastikeun 100% laju lulus produk;pangseueurnasistem pangiriman logistik lengkep, kalawan angkutan barang forwarder sorangan,ngahemat anjeun langkung biaya transportasi sareng ngajamin 100% barang.bungkusan sampurna jeung datangna. Lamun Anjeun keur pilari lambar baja kualitas pangalusna, coil baja, produsén pipe baja di Cina, sarta rék ngahemat deui angkutan barang logistik, mangga ngahubungan kami, tim jualan multibasa profésional kami sarta tim transportasi logistik bakal nyadiakeun Anjeun sareng layanan produk Steel pangalusna. pikeun mastikeun anjeun nampi produk dijamin 100% kualitas!

Precision Tube Stock


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

  • rectangular steel hollow box section pipe/RHS pipe

    rectangular steel kerung kotak bagian pipe / RHS pipe

  • prime quality carbon steel pipe/carbon steel tube

    pipa baja karbon kualitas perdana / pipah baja karbon

  • Hot Rolled Carbon Seamless Fluid Pipe ST37 ST52 1020 1045 A106B

    Panas Gulung Karbon Seamless Cairan Pipa ST37 ST52...

  • square hollow box section structural steel pipes

    bagian kotak kerung pasagi pipa baja struktural

  • high precision seamless steel tube

    tabung baja seamless precision tinggi

  • erw welded steel seam pipe efw pipe for gas

    erw dilas pipa baja kelim efw pipe pikeun gas