motong pipe precision

Katerangan pondok:

Produk motong tina pipa baja seamless utamana dipaké dina loba widang kayaning mobil, treuk, mobil panumpang, kandaraan husus, mesin pertanian, karéta-speed tinggi, alat-alat aviation, shipbuilding, mesin port, mesin tékstil, kakuatan listrik, géologi jeung pertambangan. , kimia, jeung instrumen precision.


Rincian produk

Tag produk

Pipa precision bisa dijieun ku karbon, alloy atawa stainless steel kalawan ukuran precision tinggi, manufaktur ku rolling panas atawa tiis digambar (cold rolling) process.It ilahar dipaké dina manufaktur precision bagian mesin jeung struktur rékayasa.

Mesin motong tube HC-6800D ekslusif Future Metal ngamungkinkeun motong tabung tanpa cimata sareng burr.Alat ieu akurat dina ukuran motong, kalayan kasabaran antara 0,001-0,005.

Prakték geus ngabuktikeun yén lamun parabot low-grade séjén dipaké pikeun motong atawa shearing tina pipa precision, prosés motong na shearing bisa ngahasilkeun retakan leutik di bagian, nu bakal mangaruhan durability sarta kakuatan kakuatan bagian motong, sahingga ngabalukarkeun masalah dina. ranté suplai hulu.

Untungna, euweuh résiko shearing atawa ngagantung burrs sabab Future Metal ngagunakeun parabot pangalusna pikeun motong sadayana pipe, lajeng nganggo tungtung raray na OD / ID chamfer wilah.

Salaku tambahan, mesin kami motong, nyanghareupan sareng chamfer dina hiji operasi, ningkatkeun throughput sareng ngaoptimalkeun biaya.

spésifikasi motong pipa precision:

KELAS 15Kr 5115 SCR415 15Cr3
20Cr 5120 SCR420H 20Cr4
30Cr 5130 SCR430 28Cr4
35Cr 5132 SCR430H 34Cr4
40Cr 5140 SCR440 41Cr4
12CrMo A-387CR A-387CR 13CrMo44
15CrMo 41.494.18 4125 16CrMo44
20CrMo 4125 4130 20CrMo44
25CrMo 4130 SCR420H 25CrMo4
30CrMo SCR420H 4140 34CrMo4
35CrMo 4140 4140 42CrMo4
42CrMo A-387CR

 

Bahan
ASTM A53,A283,A106-A,A179-C,A214-C,A192,A226,A315,A106-B,A178,A210
GB Q195, Q235, Q275, 10 #, 15 # 20 #, 20G
JIS STPG38,STS38,STB,30,STS42,STB42STB35
DIN ST33,ST37,ST35.8,ST42,ST45-8,ST52

 

Diménsi 8-553,8 mm ;(1/2 inci ~ 22 inci)
Panjangna 2000-18000mm, atawa sakumaha diperlukeun
Standar ASTM, AISI, JIS, GB, DIN, EN
Perlakuan permukaan Caang
Toleransi + / -0,005 # + / 0,005
Téhnik Tiis Digambar, Tiis Rolled, Caang Anneal grinding jsb
perlakuan panas Anil;Dipareuman;Dibeubeutkeun
Sertifikasi ISO, SGS, BV, Sertipikat Mill
Pamariksaan Kalayan Komposisi Kimia sareng Analisis Sipat Mékanis; Pamariksaan Dimensi sareng Visual, ogé Kalayan Pamariksaan Nondestructive
istilah harga FOB, CRF, CIF, EXW sadayana ditarima
Rincian pangiriman inventory Ngeunaan 3-5; custom-dijieun 15-20; Numutkeun kuantitas urutan urang.
Loading port sagala palabuhan di Cina
Bungkusan packing standar ékspor (jero: kertas bukti cai, luar: baja ditutupan ku strips na pallets) Bentuk Sagi genep kebat, Ditutupan Ku Tarpaulin, Wadah Atawa Bulk
Sarat pamayaran T/T, L/C dina tetempoan, West Union, D/P, D/A, Paypal

Produsén Tube Steel Profesional Di Cina:

pabrik urang boga leuwih ti30 taun produksi jeung ékspor pangalaman, ékspor ka leuwih ti 50 nagara jeung wewengkon, kayaning Amérika Serikat, Kanada, Brazil, Chili, Walanda, Tunisia, Kénya, Turki, Uni Émirat Arab, Vietnam jeung nagara séjén.Kalawan nilai kapasitas produksi tetep unggal bulan, éta bisa minuhan pesenan produksi badag skala konsumén.Ayeuna aya ratusan palanggan sareng pesenan taunan skala ageung. Upami Anjeun keur néangan pikeun pelat baja, coils baja, pipa baja jeung produk baja séjén, ngahubungan kami pikeun nyadiakeun Anjeun sareng The layanan paling profésional, ngahemat waktos anjeun sarta ongkos!

Pabrik urang ogé tulus ngondang agén régional di sagala rupa nagara.Aya leuwih ti 60 pelat baja ekslusif, coil baja jeung agén pipe baja.Upami anjeun perusahaan dagang asing sareng milarian panyalur luhur pelat baja, pipa baja sareng gulungan baja di Cina, mangga ngahubungi kami.Pikeun nyayogikeun anjeun produk anu paling profésional sareng kualitas luhur di Cina pikeun ngajantenkeun bisnis anjeun langkung saé sareng langkung saé!

pabrik urang boga palinggaris produksi produk baja lengkepjeungprosés nguji produk strictest pikeun mastikeun 100% laju lulus produk;pangseueurnasistem pangiriman logistik lengkep, kalawan angkutan barang forwarder sorangan,ngahemat anjeun langkung biaya transportasi sareng ngajamin 100% barang.bungkusan sampurna jeung datangna. Lamun Anjeun keur pilari lambar baja kualitas pangalusna, coil baja, produsén pipe baja di Cina, sarta rék ngahemat deui angkutan barang logistik, mangga ngahubungan kami, tim jualan multibasa profésional kami sarta tim transportasi logistik bakal nyadiakeun Anjeun sareng layanan produk Steel pangalusna. pikeun mastikeun anjeun nampi produk dijamin 100% kualitas!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

  • LSAW Carbon Steel Pipe Welded Steel Pipe

    LSAW Karbon Steel Pipe dilas Steel Pipe

  • sa 106 gr b hot rolled seamless steel pipe

    sa 106 gr b panas digulung pipa baja seamless

  • Hydraulic Cylinder Pipe High Precision Burnished Steel

    Hidrolik Silinder Pipa High Precision Burnishe ...

  • Large diameter heavy wall seamless steel tube

    Diaméter badag témbok beurat tube baja seamless

  • Precision alloy steel pipe

    Pipa baja alloy precision

  • Structural Pipe Seamless Structural Carbon Steel Pipe

    Pipa Struktural Seamless Struktural Karbon Stee...