tabung baja precision karbon

Katerangan pondok:

Kaunggulan tina produksi tube precision:

1. Jero jeung luar Diaméter jeung / atawa ketebalan témbok tina akurasi dimensi tinggi
2. Lemes digambar surfaces
3. Ngaronjat sipat tensile alatan kerja tiis
4. rupa-rupa dimensi
5. Leuwih 30 taun pangalaman ngeunaan pipa alloy, pipa baja karbon, tube seamless, tube precision
6. Urang boga pabrik urang sorangan jeung gudang,jeung di stock,kalawan kaunggulan dina harga jeung waktu pangiriman
7. Tim ékspor husus, jaminan kualitas sampurna jeung layanan sanggeus-jualan


Rincian produk

Tag produk

Pipa precision bisa dijieun ku karbon, alloy atawa stainless steel kalawan ukuran precision tinggi, manufaktur ku rolling panas atawa tiis digambar (cold rolling) process.It ilahar dipaké dina manufaktur precision bagian mesin jeung struktur rékayasa.

Precision Tube

 

spésifikasi pipa baja karbon precision:

ASTM A53,A283,A106-A,A179-C,A214-C,A192,A226,A315,A106-B,A178,A210
GB Q195, Q235, Q275, 10 #, 15 # 20 #, 20G
JIS STPG38,STS38,STB,30,STS42,STB42STB35
DIN ST33,ST37,ST35.8,ST42,ST45-8,ST52

 

Diménsi 8-553,8 mm ;(1/2 inci ~ 22 inci)
Panjangna 2000-18000mm, atawa sakumaha diperlukeun
Standar ASTM, AISI, JIS, GB, DIN, EN
Perlakuan permukaan Caang
Toleransi + / -0,005 # + / 0,005
Téhnik Tiis Digambar, Tiis Rolled, Caang Anneal grinding jsb
perlakuan panas Anil;Dipareuman;Dibeubeutkeun
Sertifikasi ISO, SGS, BV, Sertipikat Mill
Pamariksaan Kalayan Komposisi Kimia sareng Analisis Sipat Mékanis; Pamariksaan Dimensi sareng Visual, ogé Kalayan Pamariksaan Nondestructive
istilah harga FOB, CRF, CIF, EXW sadayana ditarima
Rincian pangiriman inventory Ngeunaan 3-5; custom-dijieun 15-20; Numutkeun kuantitas urutan urang.
Loading port sagala palabuhan di Cina
Bungkusan packing standar ékspor (jero: kertas bukti cai, luar: baja ditutupan ku strips na pallets) Bentuk Sagi genep kebat, Ditutupan Ku Tarpaulin, Wadah Atawa Bulk
Sarat pamayaran T/T, L/C dina tetempoan, West Union, D/P, D/A, Paypal

 

Ukuran wadahna GP 20ft: 5898mm (Panjang) x2352mm (Lebar) x2393mm (Luhur)
GP 40ft: 12032mm (Panjang) x2352mm (Lebar) x2393mm (Luhur)
40ft HC: 12032mm (Panjang) x2352mm (Lebar) x2698mm (Luhur)

Rincian Produk Tube Precision

Precision tube

Naha milih tabung precision karbon kami?

Carbon Steel Precision Tube

Salaku pipa / pipa baja ngarah (pipa precision, pipah baja karbon, pipa stainless steel, pipa seamless, pipa dilas, pipah precision, jsb) produsén di Cina, urang boga garis produksi lengkep jeung kapasitas suplai stabil.Milih kami bakal ngamungkinkeun anjeun ngahémat waktos sareng biaya sareng kéngingkeun kauntungan anu maksimal!

Upami anjeun kabetot dina produk kami, kami tiasa ngirim conto gratis ka anjeun, sareng kami ogé tiasa nampi tés lembaga uji pihak katilu.Urang nengetan reliabiliti kualitas produk jeung kaaslian hasil tés jeung nempatkeun kapentingan customer kahiji, ku kituna nyieun pikaresepeun tur win-win purchasing jeung dagang pangalaman pikeun konsumén!

Advantages of Future Metal

Panyadia Tube Baja Profesional Cina:

pabrik urang boga30 taun produksi jeung ékspor pangalaman, ékspor ka leuwih ti 50 nagara jeung wewengkon, kayaning Amérika Serikat, Kanada, Brazil, Chili, Walanda, Tunisia, Kénya, Turki, Uni Émirat Arab, Vietnam jeung nagara séjén.Kalawan nilai kapasitas produksi tetep unggal bulan, éta bisa minuhan pesenan produksi badag skala konsumén. Ayeuna aya ratusan palanggan sareng pesenan taunan skala ageung. Upami Anjeun keur néangan pikeun pelat baja, coils baja, pipa baja jeung produk baja séjén, ngahubungan kami pikeun nyadiakeun Anjeun sareng The layanan paling profésional, ngahemat waktos anjeun sarta ongkos!

    Pabrik urang ogé tulus ngondang agén régional di sagala rupa nagara.Aya leuwih ti 60 pelat baja ekslusif, coil baja jeung agén pipe baja.Upami anjeun perusahaan dagang asing sareng milarian panyalur luhur pelat baja, pipa baja sareng gulungan baja di Cina, mangga ngahubungi kami.Pikeun nyayogikeun anjeun produk anu paling profésional sareng kualitas luhur di Cina pikeun ngajantenkeun bisnis anjeun langkung saé sareng langkung saé!

   Pabrik kami ngagaduhanpalinggaris produksi produk baja lengkep jeungprosés nguji produk strictest pikeun mastikeun 100% laju lulus produk;pangseueurna sistem pangiriman logistik lengkep, kalawan angkutan barang forwarder sorangan,ngahemat anjeun langkung biaya transportasi sareng ngajamin 100% barang.bungkusan sampurna jeung datangna. Upami Anjeun keur néangan keur plat baja kualitas pangalusna, coil baja, produsén pipe baja di Cina, sarta hayang ngahemat deui angkutan barang logistik, mangga ngahubungan kami, tim jualan multibasa profésional kami sarta tim transportasi logistik bakal nyadiakeun Anjeun sareng layanan produk Steel pangalusna. pikeun mastikeun anjeun nampi produk dijamin 100% kualitas!

Precision Tube Stock


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

  • Precision stainless steel seamless steel tube

    Precision stainless steel pipah baja seamless

  • rectangular steel hollow box section pipe/RHS pipe

    rectangular steel kerung kotak bagian pipe / RHS pipe

  • astm a106 low carbon steel pipe

    pipa baja karbon rendah astm a106

  • carbon steel square pipe/rectangular tube

    pipa baja karbon pasagi / tabung rectangular

  • Hydraulic Cylinder Pipe High Precision Burnished Steel

    Hidrolik Silinder Pipa High Precision Burnishe ...

  • Structural Pipe Seamless Structural Carbon Steel Pipe

    Pipa Struktural Seamless Struktural Karbon Stee...