Pipa baja alloy precision

Katerangan pondok:

Kaunggulan tina Future Metal:

1. Leuwih 30 taun pangalaman ngeunaan pipa alloy, pipa baja karbon, tube seamless, tube baja precision

2. Boga sagala jinis pipa alloy, pipa baja arbon, tube seamless, produksi pipe precision jeung mesin test, bisa migawe rupa pipe baja kalawan unggal sarat husus.

3. Urang boga pabrik urang sorangan jeung gudang,jeung di stock,kalawan kaunggulan dina harga jeung waktu pangiriman

4. Tim ékspor husus, jaminan kualitas sampurna jeung layanan sanggeus-jualan


Rincian produk

Tag produk

Pipa precision bisa dijieun ku karbon, alloy atawa stainless steel kalawan ukuran precision tinggi, manufaktur ku rolling panas atawa tiis digambar (cold rolling) process.It ilahar dipaké dina manufaktur precision bagian mesin jeung struktur rékayasa.

Precision tube

spésifikasi pipa baja alloy precision:

ASTM A335-P1,A335-P2,A335-P12,A335-P11,A335-P22,A335-P9,A335-P5,A369-FP22,A213-T22,A213T11,A213-T12,A21
GB 16bulan,CR2MO,CR5MO,12crmo,15crmo,12cr1mov
JIS STPA12,STBA20,STPA22,STPA23,STPA24,STBA26
DIN 15mo3,13crmo44,16CRMO44,10CRMO910,12CRMO195

 

Diménsi 8-553,8 mm ;(1/2 inci ~ 22 inci)
Panjangna 2000-18000mm, atawa sakumaha diperlukeun
Standar ASTM, AISI, JIS, GB, DIN, EN
Perlakuan permukaan Caang
Toleransi + / -0,005 # + / 0,005
Téhnik Tiis Digambar, Tiis Rolled, Caang Anneal grinding jsb
perlakuan panas Anil;Dipareuman;Dibeubeutkeun
Sertifikasi ISO, SGS, BV, Sertipikat Mill
Pamariksaan Kalayan Komposisi Kimia sareng Analisis Sipat Mékanis; Pamariksaan Dimensi sareng Visual, ogé Kalayan Pamariksaan Nondestructive
istilah harga FOB, CRF, CIF, EXW sadayana ditarima
Rincian pangiriman inventory Ngeunaan 3-5; custom-dijieun 15-20; Numutkeun kuantitas urutan urang.
Loading port sagala palabuhan di Cina
Bungkusan packing standar ékspor (jero: kertas bukti cai, luar: baja ditutupan ku strips na pallets) Bentuk Sagi genep kebat, Ditutupan Ku Tarpaulin, Wadah Atawa Bulk
Sarat pamayaran T/T, L/C dina tetempoan, West Union, D/P, D/A, Paypal

Kaunggulan tina Future Metal

Carbon Steel Precision Tube

Salaku pipa / pipa baja ngarah (pipa precision, pipa baja alloy, tabung baja karbon, pipa stainless steel, pipa seamless, pipa dilas, tabung presisi, jsb) produsén di Cina, urang gaduh garis produksi lengkep sareng kapasitas suplai anu stabil.Milih kami bakal ngamungkinkeun anjeun ngahémat waktos sareng biaya sareng kéngingkeun kauntungan anu maksimal!

Upami anjeun kabetot dina produk kami, kami tiasa ngirim conto gratis ka anjeun, sareng kami ogé tiasa nampi tés lembaga uji pihak katilu.Urang nengetan reliabiliti kualitas produk jeung kaaslian hasil tés jeung nempatkeun kapentingan customer kahiji, ku kituna nyieun pikaresepeun tur win-win purchasing jeung dagang pangalaman pikeun konsumén!

Advantages of Future Metal

 

Pintonan produk

bright precision pipe
precision tube
bright precision tube

Produsén Pipa Steel Profesional Di Cina

pabrik urang boga leuwih ti30 taun produksi jeung ékspor pangalaman, ékspor ka leuwih ti 50 nagara jeung wewengkon, kayaning Amérika Serikat, Kanada, Brazil, Chili, Walanda, Tunisia, Kénya, Turki, Uni Émirat Arab, Vietnam jeung nagara séjén.Kalawan nilai kapasitas produksi tetep unggal bulan, éta bisa minuhan pesenan produksi badag skala konsumén.Ayeuna aya ratusan palanggan sareng pesenan taunan skala ageung. Upami Anjeun keur néangan pikeun pelat baja, coils baja, pipa baja jeung produk baja séjén, ngahubungan kami pikeun nyadiakeun Anjeun sareng The layanan paling profésional, ngahemat waktos anjeun sarta ongkos!

Pabrik urang ogé tulus ngondang agén régional di sagala rupa nagara.Aya leuwih ti 60 pelat baja ekslusif, coil baja jeung agén pipe baja.Upami anjeun perusahaan dagang asing sareng milarian panyalur luhur pelat baja, pipa baja sareng gulungan baja di Cina, mangga ngahubungi kami.Pikeun nyayogikeun anjeun produk anu paling profésional sareng kualitas luhur di Cina pikeun ngajantenkeun bisnis anjeun langkung saé sareng langkung saé!

pabrik urang boga palinggaris produksi produk baja lengkepjeungprosés nguji produk strictest pikeun mastikeun 100% laju lulus produk;pangseueurnasistem pangiriman logistik lengkep, kalawan angkutan barang forwarder sorangan,ngahemat anjeun langkung biaya transportasi sareng ngajamin 100% barang.bungkusan sampurna jeung datangna.Lamun Anjeun keur pilari lambar baja kualitas pangalusna, coil baja, produsén pipe baja di Cina, sarta rék ngahemat deui angkutan barang logistik, mangga ngahubungan kami, tim jualan multibasa profésional kami sarta tim transportasi logistik bakal nyadiakeun Anjeun sareng layanan produk Steel pangalusna. pikeun mastikeun anjeun nampi produk dijamin 100% kualitas!

Precision Tube Stock


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

  • Hot Rolled Carbon Seamless Fluid Pipe ST37 ST52 1020 1045 A106B

    Panas Gulung Karbon Seamless Cairan Pipa ST37 ST52...

  • Hydraulic Cylinder Pipe High Precision Burnished Steel

    Hidrolik Silinder Pipa High Precision Burnishe ...

  • seamless carbon steel pipe 

    pipa baja karbon seamless

  • EN10305-4 E235 E355 Cold drawn seamless precision tube

    EN10305-4 E235 E355 Tiis digambar precise mulus...

  • erw welded steel seam pipe efw pipe for gas

    erw dilas pipa baja kelim efw pipe pikeun gas

  • bright precision steel tube

    tabung baja precision caang