pipa baja karbon pasagi / tabung rectangular

Katerangan pondok:

Pipa pasagi sareng sagi opat mangrupikeun nami pipa pasagi sareng pipa sagi opat, nyaéta pipa baja anu panjang sisi anu sami sareng henteu sami.Éta dijieun tina baja strip anu geus diolah jeung digulung.Sacara umum, strip ieu unpacked, flattened, coiled, dilas pikeun ngabentuk tube buleud, lajeng digulung kana tube pasagi ti tube buleud lajeng motong kana panjangna diperlukeun.Future Metal ngahasilkeunpipa baja karbon jeung pipa baja karbon pasagi & tabung rectangularspésifikasi béda, supports kustomisasi tina sagala rupa ukuran jeung standar, sapertos: pipa astm a106, pipa baja karbon mulus, pipa a106, pipa astm a53, pipa cs, pipa baja karbon rendah, pipa baja ringan hideung, pipa baja karbon tinggi, pipa baja karbon hampang jsb sareng parantos diékspor ka langkung seueur ti 50 nagara jeung wewengkon kayaning Chili, Mexico, Uni Émirat Arab, Afrika Kidul, Kénya, Singapura, Brazil, Perancis, jeung sajabana, pabrik boga tube baja karbon pikeun diobral.aya sasayogian, lamun anjeunmésér pipa baja karbon & tabung,mangga ngahubungan kami!


Rincian produk

Tag produk

Nurutkeun kana prosés produksi, pipa pasagi sarta rectangular dibagi kana: panas-digulung pipa kuadrat seamless, tiis digulung pipa kuadrat seamless, extruded pipa seamless pasagi, sarta pipa pasagi dilas.

Di antarana, tube pasagi dilas dibagi kana
1. Nurutkeun kana prosés - arc dilas tube pasagi, lalawanan dilas tube pasagi (frekuensi tinggi, frékuénsi low), gas dilas tube pasagi, tungku dilas tube pasagi
2. Numutkeun kelim las - kelim lempeng dilas tube pasagi, spiral dilas tube pasagi.
Klasifikasi bahan

The tube pasagi dibagi kana: biasa baja karbon tube pasagi, low alloy tube pasagi.
1. baja karbon umum dibagi kana: Q195, Q215, Q235, SS400, 20 # baja, 45 # baja, jsb.
2. baja alloy low dibagi kana: Q345, 16Mn, Q390, ST52-3, jsb.

Klasifikasi Standar Produksi
Numutkeun standar produksi, pipa pasagi dibagi kana: pipa kuadrat standar nasional, pipa jis pasagi, pipa pasagi BS, ASTM, pipa pasagi AISI, pipa pasagi en, pipa pasagi DIN.

carbon steel square pipe

Ukuran pipa rectangular / tabung pasagi

Ngaran Produk

Pipa pasagi / rectangular

Bahan

S235JR, S355JR, S275JR, C350LO, C250LO, G250, G350(C450LO

Komposisi Kimia Bahan

kakuatan Tensile: 315-430 (Mpa) ngahasilkeun steength: 195 (Mpa) Elongation 33 C 0.06-0.12 Mn 0.25-0.50 Si≤0.30 S≤0.050 P≤0.045

Wangun

Persegi / Sagi opat

Diaméter luar (mm)

15 * 15mm-1200*1200mm / 10 * 20mm-700 * 300mm

Kandel témbok (mm)

0.6-80mm

Panjangna

3-12.5M

Perlakuan permukaan

1 Hideung, Pra-galvanized2, Oiled, bubuk coating3, Galvanized salaku sarat anjeunPS: Pra galvanized pipa baja: 60-150g / m2;Hot dipped pipa baja galvanized: 200-400g / m2

Tungtung Rengse

Tungtung polos/beveled atanapi benang nganggo soket/gandeng sareng tutup plastik.

Bungkusan

Bungkusan dina kebat sareng strip baja;kalawan seaworthypackage dina tungtungna;bisa dipigawé kalawan sarat Anjeun.

Pamariksaan

Kalayan Komposisi Kimia sareng Uji Pasipatan Mékanis;Uji Hidrostatik, Inspeksi Dimensi sareng Visual, Kalayan Inspeksi Nondestructive

Aplikasi

Pipa konstruksi, pipa struktur mesin, pipa peralatan tatanén, pipa cai sareng gas, pipa rumah kaca, bahan wangunan, pipah Perabot, pipa cairan tekanan rendah, jsb

Kode HS

7306309000

Kaunggulan

1: Desain husus sadia nurutkeun requirement2: Pipe bisa necked dowm, punching liang dina témbok pipe.

3: fittings pipe, elbows sadia.

4: Sadaya prosés produksi sahandapeun ISO9001: 2000 sacara ketat

 

baja karbon pipa pasagi di pabrik urang

Pipa pasagi pikeun hiasan, pipa pasagi pikeun pakakas mesin, pipa pasagi pikeun industri mesin, pipa pasagi pikeun industri kimia, pipa pasagi pikeun struktur baja, pasagi pipa pikeun shipbuilding, pasagi pipa pikeun mobil, pasagi pipa pikeun balok baja jeung kolom, pasagi pipa pikeun tujuan husus.

baja karbon tipe rectangular pipe

Nurutkeun kana prosés produksi, pipa baja karbon dibagi kana: panas digulung pipa baja karbon pasagi sarta tiis digulung baja karbon tube pasagi.

carbon steel square tube type

Standar pipa baja karbon rectangular

ASTM A53 Gr.B Hideung jeung panas-dipped séng-coated pipa baja dilas tur mulus
ASTM A106 Gr.B baja karbon Seamless pikeun layanan suhu luhur
ASTM SA 179 Seamless tiis-digambar low-karbon penukar panas baja tur condenser tabung
ASTM SA 192 Tabung boiler baja karbon mulus pikeun tekanan tinggi
ASTM SA 210 Seamless Medium-karbon boiler sareng tabung superheater
ASTM A213 Seamless alloy-baja alat keur ngagolakkeun, superheater, sarta pipah exchanger panas
ASTM A333 GR.6 seamless sarta dilas karbon jeung alloy steel pipe dimaksudkeun pikeun pamakéan dina hawa low.
ASTM A335 P9, P11, T22, T91 pipe alloy-baja feritic Seamless pikeun layanan suhu luhur
ASTM A336 Forgings baja alloy pikeun tekanan sarta bagian-suhu luhur
ASTM SA519 4140/4130 karbon Seamless pikeun tubing mékanis
Spésifikasi API 5CT J55/K55/N80/L80/P110/K55 pipa baja Seamless pikeun casing
Spésifikasi API 5L PSL1/PSL2 Gr.b, X42/46/52/56/65/70 pipe baja Seamless pikeun pipe garis
DIN 17175 tabung baja Seamless pikeun temperture elevated
DN2391 Tiis digambar pipa prevision mulus
DIN 1629 Seamless tabung baja unalloyed sirkular tunduk kana sarat husus

baja karbon pipa pasagi & tube stock pabrik

carbon square pipe
300x300(3)
rectangular tube

Pipa baja karbon dikirim dina Jumlah Cukup, 100% Jaminan Kualitas, Pangiriman Gancang

carbon steel square pipe suppliers

Profésional Karbon Steel Rectangular Tube Produsén

pabrik urang boga leuwih ti30 taun produksi jeung ékspor pangalaman, ékspor ka leuwih ti 50 nagara jeung wewengkon, kayaning Amérika Serikat, Kanada, Brazil, Chili, Walanda, Tunisia, Kénya, Turki, Uni Émirat Arab, Vietnam jeung nagara séjén.Kalawan nilai kapasitas produksi tetep unggal bulan, éta bisa minuhan pesenan produksi badag skala konsumén.Ayeuna aya ratusan palanggan sareng pesenan taunan skala ageung. Upami anjeun hoyong mésér pipa rectangular, pipa baja karton rectangular, tabung pasagi, pipa baja alloy, pipa baja seamless, tabung seamless baja karbon, coils baja, cadar baja, tube baja precision, jeung produk baja sejenna, ngahubungan kami pikeun nyadiakeun Anjeun sareng Ladenan anu paling profésional, ngahémat waktos sareng biaya anjeun!

Pabrik urang ogé tulus ngondang agén régional di sagala rupa nagara.Aya leuwih ti 60 pelat baja ekslusif, coil baja jeung agén pipe baja.Upami anjeun perusahaan dagang asing sareng milarian panyalur luhur pelat baja, pipa baja sareng gulungan baja di Cina, mangga ngahubungi kami.Pikeun nyayogikeun anjeun produk anu paling profésional sareng kualitas luhur di Cina pikeun ngajantenkeun bisnis anjeun langkung saé sareng langkung saé!

pabrik urang boga palinggaris produksi produk baja lengkepjeungprosés nguji produk strictest pikeun mastikeun 100% laju lulus produk;pangseueurnasistem pangiriman logistik lengkep, kalawan angkutan barang forwarder sorangan,ngahemat anjeun langkung biaya transportasi sareng ngajamin 100% barang.bungkusan sampurna jeung datangna. Lamun Anjeun keur pilari lambar baja kualitas pangalusna, coil baja, produsén pipe baja di Cina, sarta hayang ngahemat deui angkutan barang logistik, mangga ngahubungan kami, tim jualan multibasa profésional kami sarta tim transportasi logistik bakal nyadiakeun Anjeun sareng layanan produk Steel pangalusna. pikeun mastikeun anjeun nampi produk dijamin 100% kualitas!

   Meunangkeun cutatan pangalusna pikeun tabung baja: Anjeun bisa ngirim kami sarat husus Anjeun tur tim jualan multibasa kami bakal nyadiakeun Anjeun sareng cutatan pangalusna!Hayu kerjasama urang mimitian ti pesenan ieu sareng ngajantenkeun bisnis anjeun langkung makmur!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

  • sa 106 gr b hot rolled seamless steel pipe

    sa 106 gr b panas digulung pipa baja seamless

  • Hydraulic Cylinder Pipe High Precision Burnished Steel

    Hidrolik Silinder Pipa High Precision Burnishe ...

  • Welded carbon steel pipes for building materials

    Pipa baja karbon dilas pikeun bahan wangunan

  • precision pipe cutting

    motong pipe precision

  • rectangular steel hollow box section pipe/RHS pipe

    rectangular steel kerung kotak bagian pipe / RHS pipe

  • Large diameter heavy wall seamless steel tube

    Diaméter badag témbok beurat tube baja seamless