témbok kandel pipa baja seamless

Katerangan pondok:

Pipa baja témbok kandel utamana dianggo pikeun pipa pangeboran géologis minyak bumi, pipa retakan pikeun pétrokimia, pipa boiler, pipa sareng pipa precision tinggi pikeun bantalan mobil, traktor, sareng struktur penerbangan.Beda pangbadagna antara pipa baja kandel-walled jeung ipis-walled nyaeta ketebalan témbok.Disebutkeun yén pipa baja témbok ipis mangrupikeun prosés gambar, sedengkeun pipa baja témbok kandel umumna ngadopsi prosés ngagulung panas.


Rincian produk

Tag produk

Pipa baja témbok kandel utamana dianggo pikeun pipa pangeboran géologis minyak bumi, pipa retakan pikeun pétrokimia, pipa boiler, pipa sareng pipa precision tinggi pikeun bantalan mobil, traktor, sareng struktur penerbangan.Beda pangbadagna antara pipa baja kandel-walled jeung ipis-walled nyaeta ketebalan témbok.Disebutkeun yén pipa baja témbok ipis mangrupikeun prosés gambar, sedengkeun pipa baja témbok kandel umumna ngadopsi prosés ngagulung panas.

témbok kandel pipa baja seamless Spésifikasi:

Standar ASTM A106 GR.B & C / ASTM A53 GR.B & C /, ASTM A333 GR.3/6 & API-5L-GR.B / X42 / X46 / X52 / X60 / X65 / X75 & ASTM A 671 / 672 GR CB60 / CB60 / CC60 / CC65 / CC70 / CD70 KELAS 10 UPTO 43, jsb.
Diménsi ASTM, ASME jeung API
Ukuran (Mulus) diaméterna luar: 133-824mm
Ketebalan Tembok 18-65mm, Sadaya Jadwal Atawa sakumaha per sarat husus customer urang.
Protection Surface Hideung (Warna sorangan uncoated), Varnish / Lapisan Minyak, Pra-Galvanized, Hot Dip Galvanized
Tungtung Tungtung polos, Tungtung Beveled, Screwed, Treaded
Panjangna Single acak, ganda acak & panjangna diperlukeun, ukuran custom

témbok kandel pabrik pipa baja seamless:

Komponén kimia & sipat mékanis

Standar

Kelas

Komponén Kimia (%)

Sipat mékanis

ASTM A53 C Si Mn P S Kakuatan Tensile (Mpa) Kakuatan ngahasilkeun (Mpa)
A ≤0.25 - ≤0.95 ≤0.05 ≤0.06 ≥330 ≥205
B ≤0.30 - ≤1.2 ≤0.05 ≤0.06 ≥415 ≥240
ASTM A106 A ≤0.30 ≥0.10 0.29-1.06 ≤0,035 ≤0,035 ≥415 ≥240
B ≤0.35 ≥0.10 0.29-1.06 ≤0,035 ≤0,035 ≥485 ≥275
ASTM SA 179 A179 0.06-0.18 - 0.27-0.63 ≤0,035 ≤0,035 ≥325 ≥180
ASTM SA 192 A192 0.06-0.18 ≤0.25 0.27-0.63 ≤0,035 ≤0,035 ≥325 ≥180
API 5L PSL1 A 0.22 - 0.90 0.030 0.030 ≥331 ≥207
B 0.28 - 1.20 0.030 0.030 ≥414 ≥241
X42 0.28 - 1.30 0.030 0.030 ≥414 ≥290
X46 0.28 - 1.40 0.030 0.030 ≥434 ≥317
X52 0.28 - 1.40 0.030 0.030 ≥455 ≥359
X56 0.28 - 1.40 0.030 0.030 ≥490 ≥386
X60 0.28 - 1.40 0.030 0.030 ≥517 ≥448
X65 0.28 - 1.40 0.030 0.030 ≥531 ≥448
X70 0.28 - 1.40 0.030 0.030 ≥565 ≥483
API 5L PSL2 B 0.24 - 1.20 0,025 0,015 ≥414 ≥241
X42 0.24 - 1.30 0,025 0,015 ≥414 ≥290
X46 0.24 - 1.40 0,025 0,015 ≥434 ≥317
X52 0.24 - 1.40 0,025 0,015 ≥455 ≥359
X56 0.24 - 1.40 0,025 0,015 ≥490 ≥386
X60 0.24 - 1.40 0,025 0,015 ≥517 ≥414
X65 0.24 - 1.40 0,025 0,015 ≥531 ≥448
X70 0.24 - 1.40 0,025 0,015 ≥565 ≥483
X80 0.24 - 1.40 0,025 0,015 ≥621 ≥552

Pipa baja karbon dikirim dina Jumlah Cukup, 100% Jaminan Kualitas, Pangiriman Gancang

buy carbon steel pipe

Cina Profesional Seamless Steel Tube Produsén

pabrik urang boga leuwih ti30 taun produksi jeung ékspor pangalaman, ékspor ka leuwih ti 50 nagara jeung wewengkon, kayaning Amérika Serikat, Kanada, Brazil, Chili, Walanda, Tunisia, Kénya, Turki, Uni Émirat Arab, Vietnam jeung nagara séjén.Kalawan nilai kapasitas produksi tetep unggal bulan, éta bisa minuhan pesenan produksi badag skala konsumén.Ayeuna aya ratusan palanggan sareng pesenan taunan skala ageung.Upami anjeun hoyong mésér pipa baja mulus, gulungan baja, cadar baja, tabung baja presisi, sareng produk baja sanés, hubungi kami pikeun nyayogikeun anjeun jasa anu paling profésional, ngahémat waktos sareng biaya!

Pabrik urang ogé tulus ngondang agén régional di sagala rupa nagara.Aya leuwih ti 60 pelat baja ekslusif, coil baja jeung agén pipe baja. Upami anjeun perusahaan dagang asing sareng milarian panyalur luhur pelat baja, pipa baja sareng gulungan baja di Cina, mangga ngahubungi kami.Pikeun nyayogikeun anjeun produk anu paling profésional sareng kualitas luhur di Cina pikeun ngajantenkeun bisnis anjeun langkung saé sareng langkung saé!

pabrik urang boga palinggaris produksi produk baja lengkepjeungprosés nguji produk strictest pikeun mastikeun 100% laju lulus produk;pangseueurnasistem pangiriman logistik lengkep, kalawan angkutan barang forwarder sorangan,ngahemat anjeun langkung biaya transportasi sareng ngajamin 100% barang.bungkusan sampurna jeung datangna. Lamun Anjeun keur pilari lambar baja kualitas pangalusna, coil baja, produsén pipe baja di Cina, sarta hayang ngahemat deui angkutan barang logistik, mangga ngahubungan kami, tim jualan multibasa profésional kami sarta tim transportasi logistik bakal nyadiakeun Anjeun sareng layanan produk Steel pangalusna. pikeun mastikeun anjeun nampi produk dijamin 100% kualitas!

   Meunangkeun cutatan pangalusna pikeun pipa baja: Anjeun bisa ngirim kami sarat husus Anjeun tur tim jualan multibasa kami bakal nyadiakeun Anjeun sareng cutatan pangalusna!Hayu kerjasama urang mimitian ti pesenan ieu sareng ngajantenkeun bisnis anjeun langkung makmur!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

  • prime quality carbon steel pipe/carbon steel tube

    pipa baja karbon kualitas perdana / pipah baja karbon

  • astm a53 mild seamless carbon steel pipe

    astm a53 hampang pipa baja karbon mulus

  • Welded carbon steel pipes for building materials

    Pipa baja karbon dilas pikeun bahan wangunan

  • seamless carbon steel pipe 

    pipa baja karbon seamless

  • Carbon precision steel tube

    tabung baja precision karbon

  • Cylinder Tube DNC Pneumatic Cylinder Aluminum Tube

    Silinder Tube DNC Pneumatic Silinder Aluminium Tube