sa 106 gr b panas digulung pipa baja seamless

Katerangan pondok:

Pipa baja seamless panas-digulung nyaéta kategori ageung pipa baja seamless, anu dibagi dumasar kana metode produksi.Rolling panas relatif ka rolling tiis, rolling tiis dilaksanakeun rolling dina suhu kamar, sarta rolling panas dilaksanakeun rolling dina suhu kristalisasi.Pipa baja Seamless dingaranan relatif ka pipa baja dilas, pipa baja seamless biasana dijieun tina perforation baja buleud tur reprocessing, pipe baja dilas biasana dilas ku pelat baja dina cara béda.Future Metal ngahasilkeunpipa baja karbon jeung pipa baja karbon pasagi & tabung rectangularspésifikasi béda, supports kustomisasi tina sagala rupa ukuran jeung standar, sapertos: pipa astm a106, pipa baja karbon mulus, pipa a106, pipa astm a53, pipa cs, pipa baja karbon rendah, pipa baja ringan hideung, pipa baja karbon tinggi, pipa baja karbon hampang jsb sareng parantos diékspor ka langkung seueur ti 50 nagara jeung wewengkon kayaning Chili, Mexico, Uni Émirat Arab, Afrika Kidul, Kénya, Singapura, Brazil, Perancis, jeung sajabana, pabrik boga tube baja karbon pikeun diobral.aya sasayogian, lamun anjeunmeuli baja karbon seamless pipe & tube,mangga ngahubungan kami!


Rincian produk

Tag produk

Keunggulan pipa baja seamless hot-rolled:

Ingot casting bisa ngancurkeun jaringan, Perbaikan sisikian tina baja jeung ngaleungitkeun defects microstructure, ku kituna sipat mékanis jaringan padet baja ningkat.pamutahiran ieu utamana reflected dina arah sapanjang arah rolling ka extent tangtu, baja geus euweuh isotropic;tuang kabentuk gelembung, retakan tur leupas, bisa dilas dina suhu luhur sarta tekanan.

Hot-digulung prosés tube baja seamless:

Perforation tube buleud → pemanasan → rolling tilu-roll, rolling atawa Tonjolan → detached → ukuran (atawa ngurangan) → cooling → straightening → test hidrostatik (atawa nguji) → tanda → neundeun

 

panas digulung pipa baja seamless spésifikasi:

Standar ASTM, DIN, API, GB, ANSI, EN;ASTM A53, ASTM A106, DIN 17175, API 5L, GB/T9711
Grup Kelas BR/BN/BQ,X42R,X42N,X42Q,X46N,X46Q,X52N,X52Q,X56N,X56Q,X56,X60,X65,X70
Diaméterna kaluar 1/4"-36"
Kandel témbok 1,25mm-50mm
Panjangna 3m-12m
Prosés Tiis digambar tube; Hot digulung tube
Bentuk Bagéan Buleud
Téhnik Hot Rolled
Sertifikasi API
Pipa husus Pipa API
Paduan Atawa Henteu Non-alloy
Aplikasi Cai, Gas, Minyak transportasi pipa garis baja seamless
Perlakuan permukaan Lukisan hideung atanapi 3pe,3pp,fbe anti korosi coated
Tipe Pipa hidrolik; Pipa Boiler; Pipa Cairan; Pipa Seuneu; Pipa Garis; Pipa Struktur; Pipa Mekanik
OEM narima
Nganjang ka pabrik ngabagéakeun
Pamakéan cai jero taneuh, gas, suplai minyak pipa garis baja

 

Rincian bungkusan Paket standar laut (pakét kotak kayu, pakét pvc, atanapi pakét sanés)
Ukuran wadahna GP 20ft: 5898mm (Panjang) x2352mm (Lebar) x2393mm (Luhur)
GP 40ft: 12032mm (Panjang) x2352mm (Lebar) x2393mm (Luhur)
40ft HC: 12032mm (Panjang) x2352mm (Lebar) x2698mm (Luhur)

kumaha carana sangkan pipa seamless?

Komponén kimia & sipat mékanis

Standar

Kelas

Komponén Kimia (%)

Sipat mékanis

ASTM A53 C Si Mn P S Kakuatan Tensile (Mpa) Kakuatan ngahasilkeun (Mpa)
A ≤0.25 - ≤0.95 ≤0.05 ≤0.06 ≥330 ≥205
B ≤0.30 - ≤1.2 ≤0.05 ≤0.06 ≥415 ≥240
ASTM A106 A ≤0.30 ≥0.10 0.29-1.06 ≤0,035 ≤0,035 ≥415 ≥240
B ≤0.35 ≥0.10 0.29-1.06 ≤0,035 ≤0,035 ≥485 ≥275
ASTM SA 179 A179 0.06-0.18 - 0.27-0.63 ≤0,035 ≤0,035 ≥325 ≥180
ASTM SA 192 A192 0.06-0.18 ≤0.25 0.27-0.63 ≤0,035 ≤0,035 ≥325 ≥180
API 5L PSL1 A 0.22 - 0.90 0.030 0.030 ≥331 ≥207
B 0.28 - 1.20 0.030 0.030 ≥414 ≥241
X42 0.28 - 1.30 0.030 0.030 ≥414 ≥290
X46 0.28 - 1.40 0.030 0.030 ≥434 ≥317
X52 0.28 - 1.40 0.030 0.030 ≥455 ≥359
X56 0.28 - 1.40 0.030 0.030 ≥490 ≥386
X60 0.28 - 1.40 0.030 0.030 ≥517 ≥448
X65 0.28 - 1.40 0.030 0.030 ≥531 ≥448
X70 0.28 - 1.40 0.030 0.030 ≥565 ≥483
API 5L PSL2 B 0.24 - 1.20 0,025 0,015 ≥414 ≥241
X42 0.24 - 1.30 0,025 0,015 ≥414 ≥290
X46 0.24 - 1.40 0,025 0,015 ≥434 ≥317
X52 0.24 - 1.40 0,025 0,015 ≥455 ≥359
X56 0.24 - 1.40 0,025 0,015 ≥490 ≥386
X60 0.24 - 1.40 0,025 0,015 ≥517 ≥414
X65 0.24 - 1.40 0,025 0,015 ≥531 ≥448
X70 0.24 - 1.40 0,025 0,015 ≥565 ≥483
X80 0.24 - 1.40 0,025 0,015 ≥621 ≥552

pipa baja seamless & tabung pabrik stock

cs seamless pipe
300x300(1)
300x300(2)

pipa baja seamless anu shipped dina Jumlah Cukup, 100% Jaminan Kualitas, Pangiriman Gancang

buy carbon steel pipe

Borongan Seamless Steel Pipe Harga

pabrik urang boga leuwih ti30 taun produksi jeung ékspor pangalaman, ékspor ka leuwih ti 50 nagara jeung wewengkon, kayaning Amérika Serikat, Kanada, Brazil, Chili, Walanda, Tunisia, Kénya, Turki, Uni Émirat Arab, Vietnam jeung nagara séjén.Kalawan nilai kapasitas produksi tetep unggal bulan, éta bisa minuhan pesenan produksi badag skala konsumén.Ayeuna aya ratusan palanggan sareng pesenan taunan skala ageung. Upami anjeun hoyong mésér pipa baja mulus, gulungan baja, cadar baja, tabung baja presisi, sareng produk baja sanés, hubungi kami pikeun nyayogikeun anjeun jasa anu paling profésional, ngahémat waktos sareng biaya!

Pabrik urang ogé tulus ngondang agén régional di sagala rupa nagara.Aya leuwih ti 60 pelat baja ekslusif, coil baja jeung agén pipe baja. Upami anjeun perusahaan dagang asing sareng milarian panyalur luhur pelat baja, pipa baja sareng gulungan baja di Cina, mangga ngahubungi kami.Pikeun nyayogikeun anjeun produk anu paling profésional sareng kualitas luhur di Cina pikeun ngajantenkeun bisnis anjeun langkung saé sareng langkung saé!

pabrik urang boga palinggaris produksi produk baja lengkepjeungprosés nguji produk strictest pikeun mastikeun 100% laju lulus produk;pangseueurnasistem pangiriman logistik lengkep, kalawan angkutan barang forwarder sorangan,ngahemat anjeun langkung biaya transportasi sareng ngajamin 100% barang.bungkusan sampurna jeung datangna.Lamun Anjeun keur pilari lambar baja kualitas pangalusna, coil baja, produsén pipe baja di Cina, sarta hayang ngahemat deui angkutan barang logistik, mangga ngahubungan kami, tim jualan multibasa profésional kami sarta tim transportasi logistik bakal nyadiakeun Anjeun sareng layanan produk Steel pangalusna. pikeun mastikeun anjeun nampi produk dijamin 100% kualitas!

   Meunangkeun cutatan pangalusna pikeun pipa baja: Anjeun bisa ngirim kami sarat husus Anjeun tur tim jualan multibasa kami bakal nyadiakeun Anjeun sareng cutatan pangalusna!Hayu kerjasama urang mimitian ti pesenan ieu sareng ngajantenkeun bisnis anjeun langkung makmur!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

  • Welded carbon steel pipes for building materials

    Pipa baja karbon dilas pikeun bahan wangunan

  • Precision alloy steel pipe

    Pipa baja alloy precision

  • rectangular steel hollow box section pipe/RHS pipe

    rectangular steel kerung kotak bagian pipe / RHS pipe

  • Carbon precision steel tube

    tabung baja precision karbon

  • erw welded steel seam pipe efw pipe for gas

    erw dilas pipa baja kelim efw pipe pikeun gas

  • precision pipe cutting

    motong pipe precision