erw dilas pipa baja kelim efw pipe pikeun gas

Katerangan pondok:

pipa baja ERW anu dijieun ku frékuénsi low atawa lalawanan frékuénsi luhur "lalawanan".Éta pipa buleud dilas tina pelat baja jeung welds longitudinal.Hal ieu dipaké pikeun ngangkut minyak, gas alam jeung objék uap-cair sejen, sarta bisa minuhan rupa sarat tina tekanan tinggi na low.Ayeuna, éta nempatan posisi pivotal dina widang pipa transportasi di dunya.Lamun Anjeun keur pilari pipe dilas, pipe seamless, erw pipe, ngahubungan kami pikeun meunangkeun pabrik harga borongan jeung diskon pangbadagna!Pangiriman gancang pabrik, ngahémat waktos sareng biaya.


Rincian produk

Tag produk

Salila las pipe ERW, panas dihasilkeun nalika arus ngalir ngaliwatan beungeut kontak wewengkon las.Ieu heats dua edges of baja ka titik di mana hiji ujung bisa ngabentuk beungkeut.Dina waktu nu sarua, dina aksi tina tekanan digabungkeun, edges of tube kosong ngalembereh tur squeeze babarengan.

Biasana pipa ERW maksimum OD nyaéta 24 "(609mm), pikeun pipa dimensi anu langkung ageung bakal diproduksi dina SAW.

Jenis pipa (standar) naon anu tiasa dilakukeun dina prosés ERW?

Aya seueur pipa anu tiasa diproduksi ku prosés ERW:

Pipa baja karbon di ERW
ASTM A53 Kelas A sareng B (sareng Galvanized)
Pipa tihang ASTM A252
Pipa struktural ASTM A500
Pipa ASTM A134 sareng ASTM A135
EN 10219 S275, pipa S355

Pipa ERW stainless steel / standar pipa sareng spésifikasi
pipa stainless steel ASTM A269
ASTM A270 pipah Saniter
Pipa stainless steel ASTM A312
ASTM A790 ferritic / austenitic / pipa stainless duplex

API ERW Jalur pipa
API 5L B ka X70 PSL1 (PSL2 kedah dina prosés HFW)
API 5CT J55 / K55, N80 casing na tubing jsb.

welded pipe

Parameter teknis pipa erw

ERW Steel Pipe, ERW Casing, ERW Carbon Steel Pipe, MS ERW Pipe, GI ERW Pipe, Stainless ERW Pipe

Ukuran:

OD (kaluar diaméterna): 21.3-660mm
WT (Kandel Tembok): 1.0-20mm atanapi sch5, sch10, sch40, sch80, st, xs

Standar:

pikeun pipa erw

ASTM A53 B, A106, ASTM A178, ASTM A252
API 5L X42/46/52/56/60/70
ASTM A500, ASTM A513
EN 10204/10217 S235JR, S275JR, S355, S355JR, S355J2H

pikeun pipa efw:
pipa baja karbon efw: ASTM A671, ASTM A672
pipa baja alloy efw: ASTM A691

Lapisan:

3 PE palapis 3PP palapis FBE palapis Lapisan Epoxy Lukisan Husus

Mangpaat:
Pikeun ERW Line Pipe
Pikeun ERW Casing
Pikeun ERW Struktur Tube
Pikeun tekanan High jeung suhu luhur

welded tube

Analisis Kimia jeung Sipat Mékanis

Standar Kelas Kelas Analisis Kimia (%) Sipat Mékanis (mnt)(Mpa)
C Mn P S Kakuatan regangan Kakuatan ngahasilkeun
API 5L PSL1 B 0.26 1.2 0.03 0.03 414 241
X42 0.26 1.3 0.03 0.03 414 290
X46 0.26 1.4 0.03 0.03 434 317
X52 0.26 1.4 0.03 0.03 455 359
X56 0.26 1.4 0.03 0.03 490 386
X60 0.26 1.4 0.03 0.03 517 414
X65 0.26 1.45 0.03 0.03 531 448
X70 0.26 1.65 0.03 0.03 565 483
PSL2 B 0.22 1.2 0,025 0,015 414 241
X42 0.22 1.3 0,025 0,015 414 290
X46 0.22 1.4 0,025 0,015 434 317
X52 0.22 1.4 0,025 0,015 455 359
X56 0.22 1.4 0,025 0,015 490 386
X60 0.22 1.4 0,025 0,015 517 414
X65 0.22 1.45 0,025 0,015 531 448
X70 0.22 1.65 0,025 0,015 565 483
X80 0.22 1.85 0,025 0,015 621 552

Frékuénsi luhur lempeng kelim listrik-lalawanan dilas pipe baja (erw steel pipe) nyaéta coil panas-digulung sanggeus mesin ngabentuk, pamakéan pangaruh kulit arus frékuénsi luhur jeung épék deukeut, ujung tube pemanasan sarta lebur, squeeze roller dina tekanan las. pikeun ngahontal produksi.

Résistansi frékuénsi luhur pipa baja las, pipa las sareng prosés las biasa henteu sami, las didamel tina logam dasar ngalembereh tina awak, kakuatan mékanis langkung saé tibatan pipa umum.penampilan lemes, precision tinggi, béaya rendah weld tinggi na leutik, nguntungkeun 3PE palapis anti korosi.Aya béda anu signifikan dina padika las antara pipa las frekuensi tinggi sareng pipa las busur submerged.Salaku las dipigawé instan dina speed tinggi, kasusah pikeun mastikeun kualitas las loba nu leuwih luhur ti nu las arc submerged.

Sertifikasi pabrik kakuatan pipa baja

ERW Casing

Standar: API SPEC 5CT
Aplikasi: Casing janten témbok sumur

OD WT Tipe tungtung
inci mm inci mm Kelas
J55 M65 N80/L80-1 P110
K55
8 5/8 219.08 0.304 7.72 - PS - -
0.352 8.94 PSLB PSLB - -
0.4 10.16 PSLB PSLB PLB PLB
0.45 11.43 - PLB PLB PLB
0.5 12.7 - - PLB PLB
9 5/8 244.48 0.352 8.94 PSLB PSLB - -
0.395 10.03 PSLB PSLB PLB PLB
0.435 11.05 - PLB PLB PLB
0.472 11.99 - PLB PLB PLB
0.545 13.84 - - PLB PLB
10 3/4 273.05 0.35 8.89 PSB PSB - -
0.4 10.16 PSB PSB - -
0.45 11.43 PSB PSB PSB PSB
0.5 12.57 - PSB PSB PSB
0.545 13.84 - - - PSB
13 3/8 339.72 0.38 9.65 PSB PSB - -
0.43 10.92 PSB PSB - -
0.48 12.19 PSB PSB PSB PSB
0.514 13.06 - - PSB PSB
16 406.4 0.438 11.13 PSB - - -
0.495 12.57 PSB - - -
0.656 16.66 P - - -
18 5/8 473.08 0.435 11.05 PSB - - -
20 508 0.438 11.13 PSLB - - -
0.5 12.7 PSLB - - -
0.635 16.13 PSLB -- - -

Sipat mékanis

Standar Kelas Kakuatan ngahasilkeun (Mpa) Kakuatan Tensile (Mpa) Teu karasa (HRC) Énergi Dampak (J) (min) Suhu Dampak (℃)
API 5CT J55 379-552 ≥517 - T-10-20(SR16) 21
K55 379-552 ≥655 - L-10-27(SR16)
M65 448-586 ≥586 ≤22 T-10-20, L-10-41 0
L80 552-655 ≥655 ≤23 C19-20, C76-77(SR16)
N80 552-758 ≥689 -
P110 758-965 ≥862 -

Kaunggulan tina Future Metal

Salaku pipa / pipa baja ngarah (pipa baja karbon, pipa stainless steel, pipa seamless, pipa dilas, pipah precision, jsb) produsén di Cina, urang gaduh garis produksi lengkep sareng kapasitas suplai anu stabil.Milih kami bakal ngamungkinkeun anjeun ngahémat waktos sareng biaya sareng kéngingkeun kauntungan anu maksimal!

Upami anjeun kabetot dina produk kami, kami tiasa ngirim conto gratis ka anjeun, sareng kami ogé tiasa nampi tés lembaga uji pihak katilu.Urang nengetan reliabiliti kualitas produk jeung kaaslian hasil tés jeung nempatkeun kapentingan customer kahiji, ku kituna nyieun pikaresepeun tur win-win purchasing jeung dagang pangalaman pikeun konsumén!

Advantages of Future Metal

Pintonan produk

hfw pipe
hsaw pipe
welded steel pipe

Produsén pipa dilas profésional di Cina

pabrik urang boga leuwih ti30 taun produksi jeung ékspor pangalaman, ékspor ka leuwih ti 50 nagara jeung wewengkon, kayaning Amérika Serikat, Kanada, Brazil, Chili, Walanda, Tunisia, Kénya, Turki, Uni Émirat Arab, Vietnam jeung nagara séjén.Kalawan nilai kapasitas produksi tetep unggal bulan, éta bisa minuhan pesenan produksi badag skala konsumén.Ayeuna aya ratusan palanggan sareng pesenan taunan skala ageung.Upami anjeun hoyong mésér pipa / tabung anu dilas, pipa / pipa bagian kerung pasagi, pipa bagian kerung rectangular / pipa, pipa baja karbon rendah, pipa baja karbon tinggi, pipa segi empat, pipa persegi panjang baja karton, pipa pasagi, pipa baja alloy, mulus pipa baja, pipah baja karbon seamless, coils baja, cadar baja, pipah baja precision, jeung produk baja sejenna, ngahubungan kami pikeun nyadiakeun Anjeun layanan paling profésional, ngahemat waktos anjeun sarta ongkos!

Pabrik urang ogé tulus ngondang agén régional di sagala rupa nagara.Aya leuwih ti 60 pelat baja ekslusif, coil baja jeung agén pipe baja.Upami anjeun perusahaan dagang asing sareng milarian panyalur luhur pelat baja, pipa baja sareng gulungan baja di Cina, mangga ngahubungi kami.Pikeun nyayogikeun anjeun produk anu paling profésional sareng kualitas luhur di Cina pikeun ngajantenkeun bisnis anjeun langkung saé sareng langkung saé!

pabrik urang boga palinggaris produksi produk baja lengkepjeungprosés nguji produk strictest pikeun mastikeun 100% laju lulus produk;pangseueurnasistem pangiriman logistik lengkep, kalawan angkutan barang forwarder sorangan,ngahemat anjeun langkung biaya transportasi sareng ngajamin 100% barang.bungkusan sampurna jeung datangna. Lamun Anjeun keur pilari lambar baja kualitas pangalusna, coil baja, produsén pipe baja di Cina, sarta hayang ngahemat deui angkutan barang logistik, mangga ngahubungan kami, tim jualan multibasa profésional kami sarta tim transportasi logistik bakal nyadiakeun Anjeun sareng layanan produk Steel pangalusna. pikeun mastikeun anjeun nampi produk dijamin 100% kualitas!

   Meunangkeun cutatan pangalusna pikeun tabung baja:Anjeun tiasa ngirim kami sarat khusus anjeun sareng tim penjualan multibasa kami bakal nyayogikeun anjeun kutipan pangsaéna!Hayu kerjasama urang mimitian ti pesenan ieu sareng ngajantenkeun bisnis anjeun langkung makmur!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

  • rectangular steel hollow box section pipe/RHS pipe

    rectangular steel kerung kotak bagian pipe / RHS pipe

  • SSAW carbon steel spiral pipe welded steel pipe

    SSAW baja karbon spiral pipa dilas pipa baja

  • square hollow box section structural steel pipes

    bagian kotak kerung pasagi pipa baja struktural

  • Welded carbon steel pipes for building materials

    Pipa baja karbon dilas pikeun bahan wangunan

  • LSAW Carbon Steel Pipe Welded Steel Pipe

    LSAW Karbon Steel Pipe dilas Steel Pipe