astm a519 alloy tube baja seamless

Katerangan pondok:

Pabrikan pipa baja alloy di Cina, pipah baja campuran ASTM A335, eksportir pipa tekanan tinggi alloy, ASTM A691 Pemasok pipa seamless alloy steel di Cina.
Pabrikan Pipa Seamless Steel Alloy, Tube Welded Steel, ASTM A213 Tube Seamless Alloy Steel, Pipa ERW Alloy Steel, Tube LSAW, Pemasok Tabung Baja Alloy di Cina


Rincian produk

Tag produk

Future Metal nawiskeun rangkeian komprehensif ASTM 335 Alloy Steel Pipes & Tubes anu ngaapresiasi pikeun kualitas punjul sareng daya tahan anu teu cocog.Ieu sadia dina ukuran béda, sasmita, spésifikasi jeung wangun.

Urang tiasa ngadamel sapertos Seamless a Welded sakumaha standar ASME B16.11 & standar internasional anu sanés.Galunggung Steel Seamless Tubes ieu dipaké dina industri aplikasi béda kawas refineries minyak, pabrik kimia, pupuk tutuwuhan, tutuwuhan petrokimia jeung pabrik gula jsb Urang nawiskeun ASTM 335 Galunggung Steel Pipe di harga potongan pangbadagna, sarta ogé ngarojong kustomisasi pikeun pamundut husus customer urang.

Ferritic Alloy Steel Pipe diakuan pikeun gaduh konsentrasi kromium anu luhur sareng persentase karbon anu rendah.Tabung Baja Alloy magnét ieu ngagaduhan kualitas konci kalebet daktilitas anu luhur, résistansi korosi, sareng résistansi retakan korosi anu aya hubunganana.
Hasilna, IBR Certified Alloy Steel Pipe mindeng dipaké dina otomotif, kitchenware, sarta aplikasi alat industri.

Steels alloy tinggi jeung steels alloy low mangrupakeun dua jenis steels alloy.Pipa baja alloy low diwangun ku pipa kalayan persentase alloying kirang ti 5%.Eusi alloying baja alloy tinggi bakal nanaon ti 5% nepi ka kasarna 50%.Kamampuh tekanan kerja Alloy Steel Seamless Pipe sakitar 20% langkung luhur tibatan pipa anu dilas, sami sareng kalolobaan alloy.Hasilna, pamakéan pipa seamless diyakinkeun dina aplikasi nu merlukeun tekanan kerja luhur.Biayana langkung ageung tibatan pipa anu dilas, sanaos kanyataan yén éta langkung kuat.

Alloy Steel Seamless Pipes & Tubes dianggo dina aplikasi anu nungtut résistansi korosi sedeng, ogé daya tahan anu saé sareng béaya rendah.The High Temperature Alloy Steel Boiler Pipe biasana dianggo dina aplikasi dimana hawa ambien ngahontal 500 ° C.Contona, nalika dipaké dina rigs drlling, kerung jeung ipis-walled Alloy Steel Dril Pipe kudu bisa tahan differentials tekanan anu lumangsung duanana di jero sarta luar alloy Steel Pipe Seamless ieu.

Produk anu didamel tina baja alloy langkung saé tibatan anu didamel tina baja karbon.Sanajan aranjeunna kirang mahal ti sasmita stainless steel, aranjeunna gaduh lalawanan korosi poorer ti stainless steels tapi leuwih tahan ti pipa baja karbon.

Spésifikasi Pipa & Tabung Baja Paduan (Seamless / Dilas / ERW):

Ukuran Range: 1/8" - 26"
Jadwal: 20 SCH20, SCH30, SCH40, STD, SCH80, XS, SCH60, SCH80, SCH120, SCH140, SCH160, XXXS
Standar: ASME, ASTM, EN, GIS, DIN jeung sajabana
Tipe: Seamless 1 ERW / dilas 1 Fabricated 1 pipa LSAW
Bentuk: buleud, pasagi, rectangular, hidrolik jsb.
Tungtung: Tungtung Polos, Tungtung Beveled, Tapak.
Panjang: Single Acak, Ganda Acak & Cut Panjang.

Rincian bungkusan Paket standar laut (pakét kotak kayu, pakét pvc, atanapi pakét sanés)
Ukuran wadahna GP 20ft: 5898mm (Panjang) x2352mm (Lebar) x2393mm (Luhur)
GP 40ft: 12032mm (Panjang) x2352mm (Lebar) x2393mm (Luhur)
40ft HC: 12032mm (Panjang) x2352mm (Lebar) x2698mm (Luhur)

Komponén kimia & sipat mékanis

Standar

Kelas

Komponén Kimia (%)

Sipat mékanis

ASTM A53 C Si Mn P S Kakuatan Tensile (Mpa) Kakuatan ngahasilkeun (Mpa)
A ≤0.25 - ≤0.95 ≤0.05 ≤0.06 ≥330 ≥205
B ≤0.30 - ≤1.2 ≤0.05 ≤0.06 ≥415 ≥240
ASTM A106 A ≤0.30 ≥0.10 0.29-1.06 ≤0,035 ≤0,035 ≥415 ≥240
B ≤0.35 ≥0.10 0.29-1.06 ≤0,035 ≤0,035 ≥485 ≥275
ASTM SA 179 A179 0.06-0.18 - 0.27-0.63 ≤0,035 ≤0,035 ≥325 ≥180
ASTM SA 192 A192 0.06-0.18 ≤0.25 0.27-0.63 ≤0,035 ≤0,035 ≥325 ≥180
API 5L PSL1 A 0.22 - 0.90 0.030 0.030 ≥331 ≥207
B 0.28 - 1.20 0.030 0.030 ≥414 ≥241
X42 0.28 - 1.30 0.030 0.030 ≥414 ≥290
X46 0.28 - 1.40 0.030 0.030 ≥434 ≥317
X52 0.28 - 1.40 0.030 0.030 ≥455 ≥359
X56 0.28 - 1.40 0.030 0.030 ≥490 ≥386
X60 0.28 - 1.40 0.030 0.030 ≥517 ≥448
X65 0.28 - 1.40 0.030 0.030 ≥531 ≥448
X70 0.28 - 1.40 0.030 0.030 ≥565 ≥483
API 5L PSL2 B 0.24 - 1.20 0,025 0,015 ≥414 ≥241
X42 0.24 - 1.30 0,025 0,015 ≥414 ≥290
X46 0.24 - 1.40 0,025 0,015 ≥434 ≥317
X52 0.24 - 1.40 0,025 0,015 ≥455 ≥359
X56 0.24 - 1.40 0,025 0,015 ≥490 ≥386
X60 0.24 - 1.40 0,025 0,015 ≥517 ≥414
X65 0.24 - 1.40 0,025 0,015 ≥531 ≥448
X70 0.24 - 1.40 0,025 0,015 ≥565 ≥483
X80 0.24 - 1.40 0,025 0,015 ≥621 ≥552

Pintonan produk

low carbon steel pipe
carbon steel pipe price
black mild steel pipe

Borongan Alloy Seamless Steel Pipe Harga

pabrik urang boga leuwih ti30 taun produksi jeung ékspor pangalaman, ékspor ka leuwih ti 50 nagara jeung wewengkon, kayaning Amérika Serikat, Kanada, Brazil, Chili, Walanda, Tunisia, Kénya, Turki, Uni Émirat Arab, Vietnam jeung nagara séjén.Kalawan nilai kapasitas produksi tetep unggal bulan, éta bisa minuhan pesenan produksi badag skala konsumén.Ayeuna aya ratusan palanggan sareng pesenan taunan skala ageung.Upami anjeun hoyong mésér pipa baja alloy, pipa baja seamless, tabung seamless baja karbon, coils baja, cadar baja, tabung baja precision, sareng produk baja sanésna, hubungi kami pikeun nyayogikeun anjeun jasa anu paling profésional, ngahémat waktos sareng biaya anjeun!

Pabrik urang ogé tulus ngondang agén régional di sagala rupa nagara.Aya leuwih ti 60 pelat baja ekslusif, coil baja jeung agén pipe baja. Upami anjeun perusahaan dagang asing sareng milarian panyalur luhur pelat baja, pipa baja sareng gulungan baja di Cina, mangga ngahubungi kami.Pikeun nyayogikeun anjeun produk anu paling profésional sareng kualitas luhur di Cina pikeun ngajantenkeun bisnis anjeun langkung saé sareng langkung saé!

pabrik urang boga palinggaris produksi produk baja lengkepjeungprosés nguji produk strictest pikeun mastikeun 100% laju lulus produk;pangseueurnasistem pangiriman logistik lengkep, kalawan angkutan barang forwarder sorangan,ngahemat anjeun langkung biaya transportasi sareng ngajamin 100% barang.bungkusan sampurna jeung datangna. Lamun Anjeun keur pilari lambar baja kualitas pangalusna, coil baja, produsén pipe baja di Cina, sarta hayang ngahemat deui angkutan barang logistik, mangga ngahubungan kami, tim jualan multibasa profésional kami sarta tim transportasi logistik bakal nyadiakeun Anjeun sareng layanan produk Steel pangalusna. pikeun mastikeun anjeun nampi produk dijamin 100% kualitas!

 Meunangkeun cutatan pangalusna pikeun pipa baja: Anjeun bisa ngirim kami sarat husus Anjeun tur tim jualan multibasa kami bakal nyadiakeun Anjeun sareng cutatan pangalusna!Hayu kerjasama urang mimitian ti pesenan ieu sareng ngajantenkeun bisnis anjeun langkung makmur!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

  • astm a106 low carbon steel pipe

    pipa baja karbon rendah astm a106

  • sa 106 gr b hot rolled seamless steel pipe

    sa 106 gr b panas digulung pipa baja seamless

  • EN10305-4 E235 E355 Cold drawn seamless precision tube

    EN10305-4 E235 E355 Tiis digambar precise mulus...

  • erw welded steel seam pipe efw pipe for gas

    erw dilas pipa baja kelim efw pipe pikeun gas

  • High pressure Boiler Seamless Steel Pipe

    Tekanan tinggi Boiler Seamless Steel Pipe

  • high precision seamless steel tube

    tabung baja seamless precision tinggi