astm a53 hampang pipa baja karbon mulus

Katerangan pondok:

A53, A 106 GRB, A 106 GR C, A333 GR 6, A333 GR 3 pipah baja karbon & suppliers tabung.
Pipa Baja Karbon Seamless, Pipa Baja Karbon Dilas & Tabung, Pipa ERW, Produsen pipa baja karbon hampang hideung, Éksportir θ Pemasok.

Produk urang geus diékspor ka leuwih ti 50 nagara jeung wewengkon, kayaning Chili, Brazil, Kénya, Peru, Mexico, Amérika Serikat, Uganda, Singapura, Indonesia, Argentina, jsb pabrik boga stock na bisa shipped gancang, lamun Anjeun keur pilari pipa baja, Hubungi kami pikeun meunangkeun paling potongan harga borongan!


Rincian produk

Tag produk

Future Metal mangrupakeun salah sahiji Produsén pang menonjol, Urang boga stock badag dina Karbon Steel Seamless pipa & tabung, dilas pipa & t tabung.

Pipa Baja Karbon & Tabung ieu dianggo dina sagala rupa industri sapertos Minyak & Gas, Minyak Bumi, Pétrokimia, Kimia, Gedong Mesin, Mobil, jsb.

Pipa baja karbon sareng tabung spésifikasi:

A53 A106 API5L Kelas B / C X42 pipe Seamless

Ukuran Range: 1/8" - 26"
Jadwal: 20, 30, 40, Standar (STD), Ekstra Beurat (XH), 80, 100, 120, 140, 160, XXH
Kelas: ASTM A53 Gr B, ASME SA53 Gr B, API-5L Gr B, ASTM A106 Gr B, ASME SA106 Gr B, ASTMA106 GrC, PSL 1 jeung PSL2

API5L X-42 X-52 X-60 Pipa Seamless

Ukuran Range: 2"-24"
Jadwal: Standar (STD), Ekstra Beurat (XH), 100, 120, 160, XXH
Sasmita: PSL1 jeung PSL2

A333 (Low Temp) Kelas 1/6 Karbon Steel Pipa Seamless

Ukuran Range: 1/2" - 24"
Jadwal: Standar (STD), Ekstra Beurat (XH), 100, 120, 160, XXH

Pipa A53 API5L Kelas B X-42 X- 52 X-60 ERW (Tahan Listrik Dilas)

Ukuran Range: 2" - 24"
Jadwal: 10, 20, Standar (STD), Ekstra Beurat (XH)
Non-Jadwal: .120 témbok, .156 témbok, .188 témbok, .203 témbok, .219 témbok jsb.
Kelas: API-5L Gr B, API-5L Gr X42, API-5L Gr X52, API-5L Gr X60, API-5L Gr X65PSL1 jeung PSL2\

API5L Kelas B X-42 X-52 X-60 DSAW/SAW

Ukuran Range: 26"-60"
Jadwal: 20, Std, XH, 30,
Kelas: API-5L Gr B, API-5L Gr X42, API-5L Gr X52, API-5L Gr X60, API-5L Gr X65PSL1 jeung PSL2

pabrik pipa seamless baja hampang:

Komponén kimia & sipat mékanis

Standar

Kelas

Komponén Kimia (%)

Sipat mékanis

ASTM A53 C Si Mn P S Kakuatan Tensile (Mpa) Kakuatan ngahasilkeun (Mpa)
A ≤0.25 - ≤0.95 ≤0.05 ≤0.06 ≥330 ≥205
B ≤0.30 - ≤1.2 ≤0.05 ≤0.06 ≥415 ≥240
ASTM A106 A ≤0.30 ≥0.10 0.29-1.06 ≤0,035 ≤0,035 ≥415 ≥240
B ≤0.35 ≥0.10 0.29-1.06 ≤0,035 ≤0,035 ≥485 ≥275
ASTM SA 179 A179 0.06-0.18 - 0.27-0.63 ≤0,035 ≤0,035 ≥325 ≥180
ASTM SA 192 A192 0.06-0.18 ≤0.25 0.27-0.63 ≤0,035 ≤0,035 ≥325 ≥180
API 5L PSL1 A 0.22 - 0.90 0.030 0.030 ≥331 ≥207
B 0.28 - 1.20 0.030 0.030 ≥414 ≥241
X42 0.28 - 1.30 0.030 0.030 ≥414 ≥290
X46 0.28 - 1.40 0.030 0.030 ≥434 ≥317
X52 0.28 - 1.40 0.030 0.030 ≥455 ≥359
X56 0.28 - 1.40 0.030 0.030 ≥490 ≥386
X60 0.28 - 1.40 0.030 0.030 ≥517 ≥448
X65 0.28 - 1.40 0.030 0.030 ≥531 ≥448
X70 0.28 - 1.40 0.030 0.030 ≥565 ≥483
API 5L PSL2 B 0.24 - 1.20 0,025 0,015 ≥414 ≥241
X42 0.24 - 1.30 0,025 0,015 ≥414 ≥290
X46 0.24 - 1.40 0,025 0,015 ≥434 ≥317
X52 0.24 - 1.40 0,025 0,015 ≥455 ≥359
X56 0.24 - 1.40 0,025 0,015 ≥490 ≥386
X60 0.24 - 1.40 0,025 0,015 ≥517 ≥414
X65 0.24 - 1.40 0,025 0,015 ≥531 ≥448
X70 0.24 - 1.40 0,025 0,015 ≥565 ≥483
X80 0.24 - 1.40 0,025 0,015 ≥621 ≥552

 

Pintonan produk

cs seamless pipe
300x300(1)
300x300(2)

Pipa baja karbon dikirim dina Jumlah Cukup, 100% Jaminan Kualitas, Pangiriman Gancang

buy carbon steel pipe

Borongan Karbon Steel Seamless Tube Harga

pabrik urang boga leuwih ti30 taun produksi jeung ékspor pangalaman, ékspor ka leuwih ti 50 nagara jeung wewengkon, kayaning Amérika Serikat, Kanada, Brazil, Chili, Walanda, Tunisia, Kénya, Turki, Uni Émirat Arab, Vietnam jeung nagara séjén.Kalawan nilai kapasitas produksi tetep unggal bulan, éta bisa minuhan pesenan produksi badag skala konsumén.Ayeuna aya ratusan palanggan sareng pesenan taunan skala ageung.Upami anjeun hoyong mésér pipa baja seamless, tube seamless baja karbon, coils baja, cadar baja, tabung baja precision, jeung produk baja sejenna, ngahubungan kami pikeun nyadiakeun Anjeun layanan paling profésional, ngahemat waktos anjeun sarta ongkos!

Pabrik urang ogé tulus ngondang agén régional di sagala rupa nagara.Aya leuwih ti 60 pelat baja ekslusif, coil baja jeung agén pipe baja. Upami anjeun perusahaan dagang asing sareng milarian panyalur luhur pelat baja, pipa baja sareng gulungan baja di Cina, mangga ngahubungi kami.Pikeun nyayogikeun anjeun produk anu paling profésional sareng kualitas luhur di Cina pikeun ngajantenkeun bisnis anjeun langkung saé sareng langkung saé!

pabrik urang boga palinggaris produksi produk baja lengkepjeungprosés nguji produk strictest pikeun mastikeun 100% laju lulus produk;pangseueurnasistem pangiriman logistik lengkep, kalawan angkutan barang forwarder sorangan,ngahemat anjeun langkung biaya transportasi sareng ngajamin 100% barang.bungkusan sampurna jeung datangna. Lamun Anjeun keur pilari lambar baja kualitas pangalusna, coil baja, produsén pipe baja di Cina, sarta hayang ngahemat deui angkutan barang logistik, mangga ngahubungan kami, tim jualan multibasa profésional kami sarta tim transportasi logistik bakal nyadiakeun Anjeun sareng layanan produk Steel pangalusna. pikeun mastikeun anjeun nampi produk dijamin 100% kualitas!

   Meunangkeun cutatan pangalusna pikeun pipa baja: Anjeun bisa ngirim kami sarat husus Anjeun tur tim jualan multibasa kami bakal nyadiakeun Anjeun sareng cutatan pangalusna!Hayu kerjasama urang mimitian ti pesenan ieu sareng ngajantenkeun bisnis anjeun langkung makmur!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

  • erw welded steel seam pipe efw pipe for gas

    erw dilas pipa baja kelim efw pipe pikeun gas

  • Large diameter heavy wall seamless steel tube

    Diaméter badag témbok beurat tube baja seamless

  • EN10305-4 E235 E355 Cold drawn seamless precision tube

    EN10305-4 E235 E355 Tiis digambar precise mulus...

  • Precision stainless steel seamless steel tube

    Precision stainless steel pipah baja seamless

  • high precision seamless steel tube

    tabung baja seamless precision tinggi

  • thick wall seamless steel pipe

    témbok kandel pipa baja seamless