tiis digulung cr coil baja hampang karbon strip coils

Katerangan pondok:

Cold Rolled Steel Coil gaduh bentuk lambar anu luar biasa sareng kualitas permukaan kalayan kerataan anu saé sareng bérés permukaan.Beungeut lambar tiis beresih jeung caang jeung gampang pikeun palapis.Strip baja boga tolerances ketebalan tighter ti baja digulung tiis.Sateuacan rolling, strip panas-digulung ieu pickled pikeun miceun pangotor permukaan sarta mastikeun finish permukaan seragam.Strip baja moal ngaleutikan atanapi ngarayap dina suhu ambient, éta baja lightweight homogen anu gampang pikeun rancang, angkutan tur masang.Future Metal boga leuwih ti 30 taun pangalaman dina produksi jeung ékspor strips baja, pelat jeung coils.Cai mibanda pabrik sorangan, jumlah badag stock, sarta pangiriman gancang pikeun minuhan kabutuhan Anjeun pikeun pesenan badag.Hubungi kami pikeun kéngingkeun harga borongan anu paling diskon!


Rincian produk

Tag produk

Tiis-digulung strip baja mindeng disebut saukur salaku strip baja atawa strip baja tiis-digulung.Ieu mangrupakeun produk logam loba dipaké dina loba widang industri.Tiis-digulung strip mangrupakeun produk logam ilahar dipaké dina industri otomotif, utamana dipaké pikeun stamping of panels awak otomotif jeung bagian otomotif lianna.Anjeun nimu belts baja dipaké dina kulkas, washers, sarta dryers.Sipat unik tina strip baja ogé ngajadikeun eta bahan wangunan populér.

Spésifikasi cr coil baja hampang coils strip baja karbon

Panjangna 4m-12m atawa sakumaha diperlukeun
Lebar 0.6m-3m atawa sakumaha diperlukeun
Kandel 0.1mm-300mm atawa sakumaha diperlukeun
Standar AISI, ASTM, DIN, JIS, GB, JIS, SUS, EN, jsb.
Téhnik Tiis digulung
Perlakuan permukaan Beresih, blasting sarta lukisan nurutkeun sarat customer
Kasabaran ketebalan ± 0,1 mm
Bahan Q345B,Q345C,Q345D,Q345E,Q390,Q390B,Q390C,Q390D,Q390E,Q420,Q420B,Q420C,Q420DQ420E,Q460,Q460D,Q500C
,Q500D,Q500E,Q550C,Q550D,Q550E,Q620C,Q620D,Q620E,Q690A,Q690B,Q690C,Q690D,Q690E,Q690D,Q690C,Q890C,
Q890D16Mo3,16MnL,16MnR,16Mng,16MnDRHG785D,S690QL,50MN
Aplikasi Ieu utamana dipaké pikeun nyieun bagian struktural kayaning girder mobil, beam, aci transmisi jeung bagian chassis mobil, nu bisa ngurangan beurat bagian.
MOQ 1tons.We ogé bisa nampa urutan sampel.
waktos pangiriman Dina 15-20 workdays sanggeus narima deposit atawa L / C
Ékspor bungkusan kertas waterproof, sarta strip baja dipak.
Standar Ékspor Seaworthy Package.Suit pikeun sagala jinis angkutan, atawa sakumaha diperlukeun

cr coil baja hampang baja karbon coils strip pikeun diobral

pabrik urang boga leuwih ti30 taun produksi jeung ékspor pangalaman, ékspor ka langkung ti 50 nagara sareng daérah, sapertos Amérika Serikat, Kanada, Brazil, Chili, Walanda, Tunisia, Kenya, Turki, Uni Émirat Arab, Malaysia, Vietnam sareng nagara-nagara sanés.Kalawan nilai kapasitas produksi tetep unggal bulan, éta bisa minuhan pesenan produksi badag skala konsumén.Ayeuna aya ratusan palanggan sareng pesenan taunan skala ageung. Upami anjeun hoyong mésér baja coil & strip baja, baja karbon coil & strip, pickled coil, tinplate coil & lambar, crgo coil, dilas pipe / tube, pasagi kerung bagian pipa / tube, rectangular bagian kerung pipa / tube, low karbon pipa baja , pipah baja karbon tinggi, pipa rectangular, pipa baja karton rectangular, tabung pasagi, pipa baja alloy, pipa baja seamless, pipa baja seamless karbon, coils baja, cadar baja, tube baja precision, jeung produk baja sejenna, ngahubungan kami nyadiakeun Anjeun kalayan jasa anu paling profésional, ngahémat waktos sareng biaya anjeun!

Pabrik urang ogé tulus ngondang agén régional di sagala rupa nagara.Aya leuwih ti 60 pelat baja ekslusif, coil baja jeung agén pipe baja. Upami anjeun perusahaan dagang asing sareng milarian panyalur baja coil (coil baja karbon & coil stainless steel & coil baja gulungan tiis & coil baja gulung panas), pipa baja sareng gulungan baja di Cina, mangga ngahubungi kami.Pikeun nyayogikeun anjeun produk anu paling profésional sareng kualitas luhur di Cina pikeun ngajantenkeun bisnis anjeun langkung saé sareng langkung saé!

pabrik urang boga palinggaris produksi produk baja lengkepjeungprosés nguji produk strictest pikeun mastikeun 100% laju lulus produk;pangseueurnasistem pangiriman logistik lengkep, kalawan angkutan barang forwarder sorangan,ngahemat anjeun langkung biaya transportasi sareng ngajamin 100% barang.bungkusan sampurna jeung datangna.Lamun Anjeun keur pilari lambar baja kualitas pangalusna, coil baja, produsén pipe baja di Cina, sarta hayang ngahemat deui angkutan barang logistik, mangga ngahubungan kami, tim jualan multibasa profésional kami sarta tim transportasi logistik bakal nyadiakeun Anjeun sareng layanan produk Steel pangalusna. pikeun mastikeun anjeun nampi produk dijamin 100% kualitas!

   Meunangkeun cutatan pangalusna pikeun coils strip baja: Anjeun bisa ngirim kami sarat husus Anjeun tur tim jualan multibasa kami bakal nyadiakeun Anjeun sareng cutatan pangalusna!Hayu kerjasama urang mimitian ti pesenan ieu sareng ngajantenkeun bisnis anjeun langkung makmur!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

  • cold rolled crgo silicon steel coil electrical steel coils for transformers

    tiis digulung crgo silikon steel coil listrik ...

  • Prime Hot Rolled Steel Coils

    Perdana Hot Rolled Steel Coils

  • DC01 DC02 DC03 cold rolled steel coil cr coil

    DC01 DC02 DC03 tiis digulung baja coil cr coil

  • china quality factory tinplate coil sheet supplier

    china kualitas pabrik tinplate coil lambar supplier

  • Heavily Stocked Carbon Steel Coil

    Beurat stocked Carbon Steel Coil

  • High quality china hot rolled carbon steel HR coil

    kualitas luhur china panas digulung baja karbon HR coil